Du finns inte ändå?

http://gd.se/nyheter/gavle/1.3954266--mig-veterligt-sover-ingen-pa-gatan-i-dag-


Enl socialtjänsten i Gävle finns inga uteliggare här. de är inget de känner till i alla fall. Är inte det konstigt att de alla vet, har inte de en aning om, och de är den förvaltning som ska måna om de mest utsatta människorna i Sverige. För mig är de egentligen inget konstigt för de är den här mentaliteten som finns i hela landet, och som vår regering även stöder, de finns inga uteliggare, hemlösa barn eller fattiga människor i Sverige.

De ser dem inte även om de kliver över dem, men de här männsikorna eksisterar faktiskt och är en grupp som blir större i Sverige. Läste Hem&Hyra i förrgår, som är hyresgästföreningens tidning, där de stod om en undersökning bland Sveriges socialchefer om vem som har svårast att få lägenhet i Sverige idag. De är människor med betslingsanmärkningar och skulder, och de är idag en väldigt stor grupp och den blir bara större och större.

96% är personer med betalningsanmärkningar samt skulder, 85% var människor med missbruksproblem efter de kom människor med psykisk ohälsa, personer med försörjningstöd kom på fjärde plats, sen flyktingfamiljer och sen kom ensamstående med barn.

Idag håller vi på att få en helt ny grupp av utliggare, de är "vanliga" människor utan missbruk och oftast med någon form av försörjning,men som inte får skriva kontrakt på grund av betalningsanmärkningar, de är andra klassens medborgare utan något värde.

Du kan köra för fort, du kan spöa kärringen m m, men betalar du inte dina räkningar som Du ska, då förlorar Du helt ditt männsikovärde och hamnar Du på gatan spelar det ju ingen roll, för Du finns inte ändå?

Skvaller, dikt och förbannad lögn

Fredag och sista sprutan sen en vecka med tablett beh, sen ska min inteferon behandling vara avslutat:). Sen får jag besked om ett år ifall det funkat, om inte får man ta det därifrån. Men optimist som jag är så är det lugnt.

Jo jag har ju sen jag började behandlingen och bytt lgh kommit bort från skit snackarna på området, sådana finns de ju i varje område, oftast brukar det vara några kärringar, men här är det annorlunda här är de gamla gubbar, som beter sig under all kritik. Tänker inte gå in på vad som jag fick höra florerar på området, av hänsyn till personen de drabbat. De var hon själv som berättade de för mig. Jag rådde henne att anmäla personen ifråga för förtal, men hon hade själv pratat med personen. Inte för att varken hon eller jag tror de har någon effekt.

För mig är detta inte något nytt eller något som jag tycker är konstigt att de förekommer, har de gjort sen jag flyttat in, har själv varit utsatt, samtidigt kan jag bjuda på det, är ju alltid roligt att "folk" har sådant intresse av att prata om en. Men som sagt det finns gränser.

Varför man gör det är för mig mer intressant, att man kan sitta och hitta på helt otroliga historier om folk och göra de till sanningar, utan att veta ett jävla dugg om personerna, eller vad som är sant eller inte. Men att de är dessa gubbar som gör det är egentligen inget konstigt. Har man bl a levt hela sitt liv i 19 m2 samt knappt lämnar området, kan man ju inte bli annat än konstig, eller hur.

I min trapp har det kommit upp en lapp från en kille som har katter, han vädjar till personen som lagt ned en enl honom en otrevlig lapp om att hans katter går på bilarna.................Jag säger som honom hur kan man bara anklaga hans katter, finns massor med katter på området och hemskt många borta hos oss, kanske sitter man hela dagarna och studerar katterna eller har man tagit katt avtryck t bevis. Sen tycker jag som han, att de är jävligt fegt och omoget att lägga elaka lappar i brevlådan. Varför går man inte och ringer på, diskuterar problemet och löser det gemensamt.

För visst springer katterna på bilarna, jag bor längst ned med fönster mot parkeringen, å de har jag sett, men de är inte bara hans katter. Inte vet jag bilägaren kanske har lagt en lapp i alla kattägares brevlåda, men skulle inte tro det. Alla katter tillhör inte området, så de skulle ju vara ett jätte detektivjobb! Men de är klart har man inget liv så kan man ju bete sig som gubbarna +70 på området, skvallra och dikta ihop en massa lögner

Att tillhöra "eliten"

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13682640.ab

Petzäll blir politisk vilde, är ju inget konstigt i sig, för de har ju fler riksdagsmän och politiker före honom blivit, däremot kommer de kanske vara svårare för honom som hoppar av från SD. Vem vågar ta in honom i sitt parti eller överhuvudtaget samarbeta med honom. Utan att folk kommer att ifrågasätta det. Han kommer från ett parti med en hel del kontroversiella åsikter, åsikter som ses som inte helt rumsrena.

Har han då helt plötsligt gjort avbön och ändrat uppfattning om sin övertygelse, han kan ha gjort det, har genomgått två behandlingar för sitt missbruk, då lär han ha fått jobba mycket med sig själv. Sen kan man ju undra varför han inte tar time out, som sagt han har/haft problem, ny nykter, behöver jobba mycket mer med sig själv, är inte bara att komma från behandling och tro att allt är frid och fröjd, de är nu jobbet börjar.

Men jag tror inte att han vill lämna riksdagen, han har det bra, har själv sagt när SD kom in i riksdagen, att han får bra månadslön samt egen betald lgh i Stockholm, vilken 23-åring vill inte behålla det, därför vill han inte lämna riksdagen.

Sen kan han bara sitta kvar en mandatperiod som vilde. Srn är frågan vilka kan han vända sig till, för att bli kvar, Moderaterna kanske, Sten Andersson gick från Moderaterna till SD en gång i tiden så de kanske är där unge William Petzäll kommer att hamna, vore ju en ny liten guldkalv för Fredrik Reinfeldt, för jag tror de ligger närmast varandra, han är kille hän är ung, han vågar ta strid och han har både namn, utseende och troligtvis plånbok för att tillhöra eliten

De är charmen!

Min dotter undrade häromdagen om jag inte bodde på ett väldigt underligt bostadsområde!!! Nu är det inte bara min dotter som undrar det utan även mina söner samt en del andra bekanta, och de kan jag förstå. Byn är ett bostadsområde som är precis som jag skriver en en egen liten By ett samhälle i samhället. Här tror folk att de har full kontroll över allt och alla. Nu ar de långt ifrån så, och när eller om det händer något här så kan man få höra minst 10 olika variationer och "sanningar". Själv tycker jag det är skitkul, om folk tror att jag är så dum så jag går på allt, får de tro det. Brukar säga, "står det dum i pannan på mig", men jag tror faktiskt inte det.

Kan ju också handla om att människor har ett behov av att vara först med sitt skvaller och så länge det är oskyldigt så kan jag stå och lugnt lyssna utan att kommentera något alls, för vem orkar. Däremot kan jag reagera väldigt kraftigt på rent förtal och helt uppenbara lögner.

Nu trivs jag här, men de kan ju bero på att jag är lite underlig själv, och därför gillar och trivs med udda människor. Jag har aldrig haft speciellt svårt at anpassa mig till olika människor, och de flesta accepterar mig som jag är. Jag hejar och pratar med de flesta. Sen vad de egentligen tycker om mig är mina minsta bekymmer, men roligt har jag under tiden.

Nu är det inte bara udda typer här, de flesta som bor är är helt "normala" människor, har några kära och nära vänner här som jag trivs mest med. de är lugnt och skönt och här.

Men jag förstå min dotter samt övriga som blir lite fundersamma, när jag berättar lite roliga händelser från Byn, för visst är det lite kul att bo här och man får aldrig sluta att förvåna sig. Men de är det som är charmen.


Skaffa skyddsnät!!!!!!!!!!!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13656212.ab


En förmögen villaägare har fått upp till 4000/mån mer i plånboken, under samma tid har en skjukskriven i hyresrätt förlorat 3000/mån. Då ger man rådet att skaffa ett skyddsnät, hur då...har man förlorat 3000/mån så kanske det var det skyddsnät man hade! De förmögna behöver ju inget de har ju redan ett och lägger sina pengar på hög, investerar i fonder och aktier men konsumerar lite.

Nu vill jag inte tänka på hur många andra det är som förlorat ännu mer och nu pratar vi inte om pengar utan nu talar jag om det utanförskap som håller på att bli större och större i Sverige, detta för att vissa vill sko sig och som jag sagt förr saknar helt empati. De är vi som ni trampat på på Er väg upp som ska ta emot Er när ni faller, ni kan ju alltid hoppas.

Vid nästa val måste de väl till en förändring, snälla tänk längre än till din egen plånbok, du själv samt någon nära anhörig kan hamna i utanförskap och ekonomiska svårigheter, skulle det inte kännas bättre om vi skulle hjälpa och stötta varandra än att bara tänka pengar.

Regeringen vill ju ju införa sänkt restaurangmoms också, men inte tänker restaurangägarna sänka priserna för det, för de som äter ute har redan råd att betala för maten de får serverad, så varför ska de sänka priset och inte kommer det skapa fler jobb, utan restaurangägarna kommer även de att öka sin plånbok på någon annans bekostnad.

Ja jag kan ju i alla fall sova tryggt, har ett gammalt fiskenät på balkongen, de ska jag vara väldigt rädd om för de är väl det enda skyddsnät som jag kan använda i kristider

Bara vara!

Ännu en jävigt trist helg, tog en spruta i fredags nu är de bara två kvar, sen en extra vecka med tabletterna, sen ska väl livet förhoppningsvis återgå til det normala. Lite nedräkning nu, men som alltid går ju tiden så långsamt då, samt sen tycker jag att denna tiden på året är död, övergång mellan sommar och höst är alltid tuff, är de varmt eller kallt, vad ska man ha på sig, ena dagen skiner solen och nästa är det spö regn och blåst kan göra vem som helst deppig.

Jag fick i alla fall höra en hel del om vad som hänt när polisen sist var på besök i Byn, vad som är sant eller inte vet jag inte, men enl uppgift kommer inte han som hade lägenheten att få bo kvar, så då blir alla i Byn nöjda och glada:), eller. Allt är ju relativt, såg uppdrag granskning om Malmö, jämfört med att bo där är de ju paradiset att bo här i Byn, nu tycker jag ju det ändå, lugnare ställe får man leta efter, ibland funderar jag om jag bor själv här.

De enda jag kan reagera på är inte de boende, utan mer hur ägaren kan låta området få förfalla. De är mycket som skulle behövas gör här och pengar finns det, enl Erik Selin vd, har Balder visat på en god värdetillväxt och värdetillväxten uppgår till 156 Mkr, skulle han kanske kunna tänka sig invester lite hos oss, ge lite till personalen, de kan väl få lite bonus. Nej han är säkert som alla andra, skor sig på andra människor. Har faktiskt pratat med han i tel en gång och vet att att han inte bryr sig så mycket om området, enl egen uppgift, så kan han  inte hålla reda på allt han äger. Tur att man inte har sådana bekymmer;)

I går var det i alla fall någon form av kamp mellan statsbussarna i Gävle samt i Östersund, vem som hade mest passagerare vinner, på bussen stod det också en skylt att vinster lottas ut bland passagerarna. Hur fan ska de gå till, för igår kunde de som visade bilnyckeln åka gratis, för att en utlottning ska fungera måste de väl finnas uppgifter på vem som åkt, hallå är det jag som är dum eller helt ute och åker "!buss". Jag vet inte kanske är jag dum, men jag anser att den tävlingen måste vara en bluff, eller kommer i alla fall inte alla till del, då måste man ha ett busskort som är registrerat på ditt namn, och de enda som är det är väl årskort samt pensionärskort.

Inga världsproblem, men jag reagerar ofta på hur information skrivs eller framförs, de bör man, man måste läsa mellan raderna, för de är som med kontakt med myndigheter, försäkringsbolag mm så man vet vad de som inte skrivs ut, verkligen betyder.

Nej nu ska jag väl försöka hitta på något att fördriva den här jävla dagen med, i morgon är de ju den 19 och då får jag bli kung för en dag, sen efter att min behandling är klar tror jag jag ska hyra en stuga någonstans och bara vara!

Skydda inte kvinnor för att de är kvinnor!

http://gd.se/nyheter/gavle/1.3901133--en-sorja-av-overgrepp-

Vad får journalisten ut av att skriva ut en de snaskiga och otäcka uppgifter som framkommer i rätten, de är för mig återigen ett övergrepp på dessa barn samt deras nära och kära. Att de inte är en trevlig rättegång förstår nog alla ändå, de är en sjuka människor som vi åter igen har att göra med.

Sen att man förfasar sig över att det är kvinnor inblandade tycker jag är lite märkligt, kvinnor är inge annorlunda, finns massor med kvinnor i alla tider som utövat övergrepp både fysiskt, psykiskt men de har oftast skett inom hemmets väggar, på den tid jag själv växte upp så, så fanns det mycket som man idag kan fundera över varför ingen gjorde något. Grannar, myndigheter mm.

De farliga i det här är att när vi tror att kvinnor inte kan utföra dessa handlingar och vi vill göra de till offer, för att just de är kvinnor som vi är väldigt farligt ute. De finns ingen ursäkt för att använda barn för sina egna behov och last, redan när detta kom upp i chatt  med mannen skulle kvinnorna ha reagerat och gjort en anmälan, nej i stälet väljer man att ta bilder på bl a sina egna barnbarn, vad de kanske har utsatt sina egna barn för när de var små vill jag inte tänka på och jag får hoppas att de aldrig hänt heller, men detta kan sluta med tragedi i flera led.

Ett tag var det hets jakt på män som enl uppgift utsatte sina barn för sexuella övergrepp, i många fall blev männen friade i andra blev de dömda, på grund av att bl a barnens berättelser om övergreppen, Gud förbjude och jag säger inte jag att de kan kanske vara så, att i en del fall, hade kanske mamman haft större del i övergreppen  än vad som framkommit, så skydda inte kvinnor bara för att de är just kvinnor!

Skillnad på folk och folk!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13608479.ab

Äntligen, nu har de dömt honom, hoppas alla är nöjda, att han nu fått sitt straff för detta ohyggliga brott. De blev "bara" dagsböter, men hans liv har nog slagits mer i spillror än för många andra kändisar,idag under Ola Lindholms artikel går aftonbladet i PLUS ut med 13 andra kändisar som tagit kokain, men för dem är det tydligen mer en merit än för Ola Lindholm där de fy fy och alla tar avstånd!!!!

Hur kan vi skilja så på folk och folk, Ola har även nekat till brott, och han kan ju faktiskt ha fått i sig det utan att han vetat om det, händer massor med människor på krogen dagligen och ingen dömer dem.

De här att döma andra och själv tycka att man är bättre en kreti och pleti är ganska vanligt, även jag hamnar i den situationen, jag är ju människa jag med med fel och brister. Men jag försöker låta bli att döma, jag blir nog mer tyst och lyssnar på när andra sätter igång och diskutera saker som de tror sig vet om den eller de, fel av mig att inte säga något, klart det är och jag skäms. Samtidigt kan jag inte säga så mycket om de inte är en person jag känner personligen.

Ibland är det inte så mycket att säga heller, värst är det när de här som tror sig veta blir en liten "mobb", då vågar man fan inte säga något då får man hela "mobben" över sig.

Med Ola Lindholm tycker jag det är ett exempel på hur "mobben" går sitt drev, men sitt ni hemma och döm i soffan och bakom tidningen. Under tiden ni dricker fredags groggen och sen kanske ni tar bilen eller spöar frun och barnen, men som Ola Lindholm kommer ni aldrig att bli, han ska vi helst låsa in på livstid!

Söndagmorgon i Byn


11 september, inget roligt datum, men de finns många fler datum som är lika illa. Jag håller mig lite mer på hemmaplan. Jag och "pitbullen" samt vår tillfälliga inneboende vovve, tog morgon pinken, när vi kommer runt hörnet på ett av husen står polisen där, inget konstigt, de har faktiskt varit vid de huset ganska ofta senaste tiden.

I alla fall två poliser står utanför bilen och pratar med två killar, stämningen är helt klart munter och trevlig, jag ska passera med mina vovvar. Då vänder den ena polisen sig om och böjer sig ned och hälsar på mina vovvar, ja blir hör och häpnad "starstuck", de är ju han, den fina pöjken från TV. Gammel kärringen blir alldeles till sig och utan att tänka mig för hoppar grodan "Men, Du är ju känd från TV", jag möts av ett jätte leende. Jag fortsatt "Förlåt, de var nog inte första gången Du hört det" känner hur jag rodnar enda ned till tårna. Pöjken bara ler, och han förgyllde hela min dag. Om han förgyllde killarnas dag, som hade satt sig på backen, vet jag inte och inte bryr jag mig heller.

Jag lovar att jag under veckan kommer att få hör minst 5 olika varianter av deras besök här, vare jag vill eller ej, för min del tycker jag bara det är trevlig med lite fina poliser på området, kan behövas till alla gamla gubbar här, ja nu är jag ju inte purung heller;)Så man ska inte kasta sten i glashus.

För övrigt är det som vanligt , det händer inte så mycket, folk håller på att boa in sig för vintern, boule gänget kör väl några veckor till, så länge det inte regnar, kan jag tänka mig. Lilla "Blå" har genomgått ett ingrepp och har varit tvunget att hålla sig inne.

Jag själv är inne på de fyra sista veckorna av min behandling, vilket är skit jobbigt, samtidigt som man ser slutet så är de fyra sega veckor, sen har jag blivit väldigt yr och de är jobbigt, Har svårt att stå rakt upp och ned längre tid och kan inte göra några hastiga rörelser eller böja mig ned utan att hela jorden gungar. Läkaren har bett mig hålla ut och ta det lugnt, nu är det att ta det lugnt något som jag har väldigt svårt för.

Ändå ska jag ta emot att läkaren tycker jag är väldigt duktig och seg, han är lite imponerad av mig, att jag har tagit det här med så gott humör och en jävla vilja, men va ska man göra, de är bara att hålla ut, sen om behandlingen funkar som den ska eller inte får jag besked om efter ett år, men den dagen den sorgen;)

Hoppas Ni i Regeringen sover gott om nätterna!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13602094.ab

Åter igen slår Regeringen mot de människor som har och oftast har det tuffast i samhället, Sverige bet inte ut någon ersättning till fosterbarn som farit illa. Man är rädd för att man ska diskriminera eller särbehandla någon, de kan bli orättvist, bullshit!!

Norge hade inga problem med att både be om ursäkt och betala ut pengar, pengar kan visserligen aldrig kompensera de lidande som många fått utstå, och kan inte gör misshandel samt övergrepp ogjort. Men de här är enda så typiskt Sverige och vår Nya Arbetarregering. De lägger inte två strån i kors för att hjälpa eller visa empati för människor som inte är födda i gräddfilen.

De här är bara en del av deras fortsatta förtryck av människor som de anser är andra sortens människor, människorna i denna grupp är många i dag sjukpensionärer och är de som jag skrivit förr, inget som Regeringen har något intresse av. Regeringen har ju också försämrat för sjuka barns möjlighet att få godkända betyg m m. Ska man straffa ut barn för att de blir sjuka.....eller människor överhuvudtaget. Har inte alla människor samma rätt och värde.


Nej inte i Sverige och för Sveriges regering, producera, producera eller gå och dö, men se till att de inte kostar staten något, är det ingen mer än jag som tycker att de börjar gå lite väl åt fel håll. Men typiskt Svenskt är ju att bara finna sig i allt. De finns inget annat land i hela världen som inte, skulle resa sig upp slå näven i bordet och säga; Nej nu jävlar får det vara nog!

Sverige är inte ett drömland, vi är inte heller ett framgångsland, "vanliga" etniska Svenskar samt invandrande som inte kan starta företag är noll och ingenting för vår stadsminister och hans gelikar.När de nya moderaterna fick eller tog makten! Hade Sverige en högkonjuktur, de gick bra ekonomiskt, men nu snart åtta år senare ser de inte lika bra ut, men nu kan vi skylla på alla andra. Men för mig blir ju frågan vad har alla pengar tagit vägen, i vems fickor har det hamnat. Ja inte är de hos de som mest behövde dem, de sjuka, arbetslösa, gamla eller som nu, de som farit kanske mest illa.

Hoppas ni i regeringen sover gott om nätterna!

Lyxfällan, fy fan

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13592416.ab

Hur folk sköter sin ekonomi. är inget jag tänker lägga några värderingar i. Är inte min sak att göra heller eftersom jag själv har skulder hos kronofogden och vet hur svårt det är att hålla i pengar.

Men för min del samt med många andra i min situation handlar det inte om några miljonvinster, utan de handlar oftast om lån och krediter tagna på 80-90-talet. Mina skulder är sen 1984 sitter än idag 2011 och bet av på dem, om jag har tur blir jag skuldfri innan jag fyller 65, kanske då har jag betalat i sen -93, de är i c:a 25 år och detta på en total kapitalskuld inte över 200 000.

De jag bet är bara ränta på ränta, sökt skuldsanering men min skuld är för LITEN idag och jag ska kunna beta av den på "överskådlig" tid enl KFM, "överskådlig" är enl Regering och KFM 15 år.

Jag anser att jag har gjort rätt för mig flera gånger om, och ändå inte blir skuldfri. De är då jag går i taket på Lyxfällan, att de överhuvudtaget har mage att göra ett program där de hjälper människor som slösar bort sina pengar och lurar sina släktingar mm, skäms skäms.

Jag har gjort rätt för mig, lever på sjukpension, vänder på varenda kr måste prioritera allt jag gör för att få vardagen att gå ihop och har även skrivit till Lyxfällan, tror ni att de vill ha mig med, nej glöm det, jag har ju inte blåst någon eller gjort av med miljoner, inte har jag några tillgångar heller som hus och lyxbilar, jag försöker bara överleva.,

Men jag kommer aldrig att "vika ned mig" som killarna ishockeyn brukar säga, kommer och ska ta mig ur detta om de så är det sista jag gör innan jag dör, för jag ska bli skuldfri innan dess om jag så ska leva i evighet!

Sen om någon som läser detta har c:a 80000 över, hör gärna av Er;)


Trotsig och barnsligt!

Mina barn brukar säga att jag är barnslig:), jag tycker själv att jag har barnasinnet kvar;). Varför ska man vara tant, jag kommer aldrig att bli tant, trotsig som ett litet barn kan jag också bli, men jag tycker bara att de är kul.

Nu är de ju inte så att jag inte kan bete mig vuxet, i mycket är jag väldigt vuxen, men man måste kunna ta livet med en klackspark. Finns fler som borde göra det, våga vara lite barnsliga, livet blir liksom mer roligt.

Trots, är lite för mig som när jag igår kom på att när jag lagt mig, att jag fortfarande hade tvätt hängande i tvättstugan.I Sverige är de vanligaste bråken i hyreshus, tvättstugan. Men då for en liten jävel i mig, jag går inte ned och tar bort den, väntar till i morgon. Glömde sen bort det igen, men när jag kom på det idag, gick jag ned och hämta den, tyvärr;), var de ingen som använt tvättstugan sen jag glömt min tvätt. Typiskt trotsigt och barnsligt beteende av mig.

Häromdagen när jag hade varit i stan och skulle ta bussen hem, så satt de två gråhåriga 70+ damer på bänken i busskuren, och de satt med varsin cigg...nu hör det till saken att de är rökförbud i busskurer i Gävle, så klart.. jävla löjliga regler, är en kur inte ett rum. Själv röker jag inte, gjort ett uppehåll på ca 3 år. Damerna bad mig i alla fall dela bänken med dem om inte röken störde mig. Nej mig stör de definitiv inte. I alla fall två härliga ungdomliga tanter som sket totalt i reglerna. lite trotsigt! Gillar jag

I dag tror jag att man ska dra något gammalt över sig och bara sova, regn, grått och trist. Men de kunde vara värre......orkan







Dåliga ursäkter!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13579396.ab

Åter igen är det någon som egentligen blir förvånad, nu myser go gubbarna Fredrik och Anders, nu har vi krisen i världen att skylla på. Så då slipper vi jobbavdraget och sänkt skatt till pensionärerna, men att i samma veva halvera  restaurangmomsen, en reform som är mer än dubbel så dyr som sänkt pensionärsskatt , de går hur bra som helst.

Men de gynnar väl deras egna polare, eller också flörtar man med invandrare, många är ju restaurangägare, så att de ska vinna valet nästa gång. Anledningen lär enl dem själva vara att de ska skapa mer jobb, tror inte det.

Sen ska det bli mer lönsamt att hyra ut en del av sin bostad, undrar om min garderob ingår i den dealen, nej de gynnar bara deras vänner och bekanta med stora ytor och flera bostäder att välja på, jag skulle ju bli tvungen att umgås med min ev inneboende varje dag, och trångt skulle de ju också bli.

De ska också bli dyrare att pendla till jobbet, de när man som arbetslös tvingas vara mer och mer flexibel, då ska de kosta att göra det också.

Är de här verkligen den regering ni röstade på i valet, som bara skor sig själva, jag röstade definitivt inte på dem och vinner de ett val till, ska jag personligen se till att få kontroll räkna alla röstsedlar själv. Vill inte tro att vi svenskar är så jävla dumma i huvudet, att vi frivilligt väljer en regering som hånar vanliga människor.
Inte bara det, de hånar och kör över de andra partierna, de som ändå hjälpte dem att komma dit de är idag.

Men vad Moderaterna har för människosyn har jag ju vetat länge, men för mig blev de ännu tydligare efter min mail kontakt med Thomas Tobé M, som i ett svar till mig ang skuldfällan svarade bl a med.

Människor som kan komma tillbaka, och därmed bidra med arbete och betala skatt, ska få hjälp att göra det.


De var för mig som är sjukpensionär ett svar som var väldigt tydligt. Jag har inget existensberättigande för en Moderat, trots att jag tidigare både jobbat och betalat skatt i många år. Sen betalar jag ju även skatt på min sjukpension.

Trött, trött och prickig

Jag har haft ett dator uppehåll, lämnade över datorn till min son för lite underhåll, och efter någon vecka var det ganska skönt. Är lätt att bli beroende, finns annat i livet än nätet.

Men nu är vi tillbaka igen, ja i alla fall datorn, jag vet inte om jag är tillbaka, min kropp har börjat reagera på medicinerna säger läkarna, är bara 4 veckor kvar på behandlingen, då blir jag alldeles rödprickig, känner mig som en jordgubbe, min dotter tycker att jag ser brännskadad ut på kroppen, och de kliar och svider. Skitkul, så nu äter jag allergi medicin samt kortison salvor till övrig mediciner, vilket gör att jag blir ännu tröttare, trodde inte det var möjligt, om jag kommer att bli tröttare då måste jag vara död :), de är de enda alternativet.

Sen säger folk att jag ser pigg ut, ja inte fan hjälper det om jag går omkring och ser ut som jag känner mig, gör ju varken till eller ifrån, så jag ler, skämtar och kämpar på. Är väl lite tystare än vanligt, vilket är väldigt ovanligt för mig, men jag orkar inte prata så mycket. Men i oktober kommer folk i min omgivning få ett helvete. Jag kommer att vara odrägligt pigg och prata ihjäl folk;)

Den här helgen har varit extra intensiv, eller från torsdag till söndag, på torsdag efter provtagning var jag med min dotter och lilla Mr Big, samt två av hennes vänninor och luncha på stan, på fredagen dök en väninna med man upp från Söderhamn och överaska. Lördag kom min äldsta son med lilla Anakin ned på besök också från Söderhamn, mamma Marie var i Stockholm och sprang tjejmilen. lill skiten gick!!! de hade jag missat. På Söndag ringde min yngsta son och sa att han skulle komma över med datorn. Så vad säger man i bland händer inget, men när det händer, händer allt på en gång.

Båda mina söner tyckte att jag hade ostädat, ja men vem fan orkar städa, jag har fullt upp med att orka kliva upp, men snart ska de bli städa av. När mina söner säger att de är ostädat då är de det också, inget de brukar kommentera annars.

Har i alla fall fått svar från Thomas Tohbé M ang mitt mail om skulder, tror inte han har läst vad jag verkligen  skrev, utan detta verkar vara mer ett standarsvar. Jag lämnar ut hela mitt liv till granskning och han svarar bara med att bl a är det bättre att människor arbetar och bet skatt mm. Men vad kan man vänta sig av en Moderat, har ni hört talas om empati. Men han svarade i alla fall och de ska han ha kredit för, mer än vad övriga politiker gjort som fått samma mail.


RSS 2.0