Hoppas Ni i Regeringen sover gott om nätterna!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13602094.ab

Åter igen slår Regeringen mot de människor som har och oftast har det tuffast i samhället, Sverige bet inte ut någon ersättning till fosterbarn som farit illa. Man är rädd för att man ska diskriminera eller särbehandla någon, de kan bli orättvist, bullshit!!

Norge hade inga problem med att både be om ursäkt och betala ut pengar, pengar kan visserligen aldrig kompensera de lidande som många fått utstå, och kan inte gör misshandel samt övergrepp ogjort. Men de här är enda så typiskt Sverige och vår Nya Arbetarregering. De lägger inte två strån i kors för att hjälpa eller visa empati för människor som inte är födda i gräddfilen.

De här är bara en del av deras fortsatta förtryck av människor som de anser är andra sortens människor, människorna i denna grupp är många i dag sjukpensionärer och är de som jag skrivit förr, inget som Regeringen har något intresse av. Regeringen har ju också försämrat för sjuka barns möjlighet att få godkända betyg m m. Ska man straffa ut barn för att de blir sjuka.....eller människor överhuvudtaget. Har inte alla människor samma rätt och värde.


Nej inte i Sverige och för Sveriges regering, producera, producera eller gå och dö, men se till att de inte kostar staten något, är det ingen mer än jag som tycker att de börjar gå lite väl åt fel håll. Men typiskt Svenskt är ju att bara finna sig i allt. De finns inget annat land i hela världen som inte, skulle resa sig upp slå näven i bordet och säga; Nej nu jävlar får det vara nog!

Sverige är inte ett drömland, vi är inte heller ett framgångsland, "vanliga" etniska Svenskar samt invandrande som inte kan starta företag är noll och ingenting för vår stadsminister och hans gelikar.När de nya moderaterna fick eller tog makten! Hade Sverige en högkonjuktur, de gick bra ekonomiskt, men nu snart åtta år senare ser de inte lika bra ut, men nu kan vi skylla på alla andra. Men för mig blir ju frågan vad har alla pengar tagit vägen, i vems fickor har det hamnat. Ja inte är de hos de som mest behövde dem, de sjuka, arbetslösa, gamla eller som nu, de som farit kanske mest illa.

Hoppas ni i regeringen sover gott om nätterna!

Kommentarer
Postat av: stella

Ingen upprättelse till fosterhemsbarnen

– Maria Larsson borde skämmas nu när staten tar förövarnas parti.

Det är många socialsekreterare och familjehem som nu andas ut.

– Nu klarar de sig undan. De behöver inte ta något ansvar.

Det underliggande budskapet är ”fortsätt slå barn”.

2011-09-12 @ 17:41:45
URL: http://placeofpower-anonym.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0