Att tillhöra "eliten"

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13682640.ab

Petzäll blir politisk vilde, är ju inget konstigt i sig, för de har ju fler riksdagsmän och politiker före honom blivit, däremot kommer de kanske vara svårare för honom som hoppar av från SD. Vem vågar ta in honom i sitt parti eller överhuvudtaget samarbeta med honom. Utan att folk kommer att ifrågasätta det. Han kommer från ett parti med en hel del kontroversiella åsikter, åsikter som ses som inte helt rumsrena.

Har han då helt plötsligt gjort avbön och ändrat uppfattning om sin övertygelse, han kan ha gjort det, har genomgått två behandlingar för sitt missbruk, då lär han ha fått jobba mycket med sig själv. Sen kan man ju undra varför han inte tar time out, som sagt han har/haft problem, ny nykter, behöver jobba mycket mer med sig själv, är inte bara att komma från behandling och tro att allt är frid och fröjd, de är nu jobbet börjar.

Men jag tror inte att han vill lämna riksdagen, han har det bra, har själv sagt när SD kom in i riksdagen, att han får bra månadslön samt egen betald lgh i Stockholm, vilken 23-åring vill inte behålla det, därför vill han inte lämna riksdagen.

Sen kan han bara sitta kvar en mandatperiod som vilde. Srn är frågan vilka kan han vända sig till, för att bli kvar, Moderaterna kanske, Sten Andersson gick från Moderaterna till SD en gång i tiden så de kanske är där unge William Petzäll kommer att hamna, vore ju en ny liten guldkalv för Fredrik Reinfeldt, för jag tror de ligger närmast varandra, han är kille hän är ung, han vågar ta strid och han har både namn, utseende och troligtvis plånbok för att tillhöra eliten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0