De som inte dödar en gör en starkare

Spruta nr 2, trodde att de skulle bli som förra gången, trött men inte speciellt dålig. Men där fick jag så jag teg, tog min andra spruta sent fredag kväll för att sova bort de mesta biverkningarna, enl läkaren ev influensasymtom, vaknade lördag morgon, svetten rann om mig, samtidigt som jag frös, benen bar mig inte och huvudet höll på att sprängas. Jag var verkligen lycklig över att jag inte åkt till Söderhamn för att fira midsommar med ett av mina barnbarn, aldrig har jag varit så glad över att jag var hemma.

Samtidigt får man lite panik, allra helst som man ju har en liten "pitbulle" att ta reda på, kan ju knappast slänga ut henne från balkongen med lång lina för att sen hala in henne efter hon gjort sina behov. Vad gör man då, jo jag är en människa som har jätte svårt att be om hjälp, ska fixa allt själv och gör det oftast, men nu gick det bara inte.
Kan man knappt ta sig till o från toa, så hur ska man då tro man tar sig ut, så jag ringde till mina grannar även våra hundvänner och bad om hjälp. De ställde upp och jag har aldrig varit mer tacksam mot någon just då.

Lördagen försvann in i en dimma, sov i stort sett hela dagen, på e m började jag känna mig lite bättre, förflyttade mig ut till soffan och tv, fick se ett progrom med Sanne Salomonsen, om hennes kamp efter en propp i hjärnan, då kändes mina problem ganska små. Vad hon sa tog jag ändå till mig, att aldrig ge upp, att alltid se saker från den positiva sidan samt att göra de man måste oavsett hur man mår. Ja jag kände de med, ska fan ge upp, ska kämpa mig igenom detta, kommer att göra det med och som sagt de som inte dödar en gör en starkare

En plats i vårt hjärta

Sitter och kollar på Bloggportalen och de mesta börjar sina bloggar med rubrik Glad Midsommar:). De är ju klart de är ju det, glad vet jag inte men i alla fall midsommar är det.

Jag vakna i morse av tel, de var ett samtal som berättade att min cancersjuke vän gått bort igår, de tycker jag var jätte skönt att höra, han hade ju kämpat klart tycker jag i alla fall, de kanske inte hans vänner i Pingstförsamlingen han tillhörde tyckte. De bad för honom i tid och otid, de hjälpte honom med en flytt, han skulle flyttat in idag i en ny lgh. Kan ju tyckas att de inte är något fel i det, men varför en människa som knappt inte orkar resa sig ur sängen, knappt visste var han var. Skulle de prompt flytta på, jo han sa ju själv att han ville flytta, sa de. Men för mig som hjälpte han i början, jag som var med på alla behandlingar, jag som satt med han på sjukhuset följde hela processen, var fanns de då, visste att om inte de hade lurat i han, att bara Du ber och skiter i allt annat så kommer de här att ordna sig.

Så hade han kanske sluppit att vara hemma ensam, att fått dö med lite värdighet och kanske med människor som tyckte om honom för den han var och inte för vad han ägde. Men tyvärr är det vad som hände, när hans "vänner" i församlingen fick reda på att det inte fanns mer att göra för honom, då dök de upp och körde mig mer eller mindre på porten, ja jag är inte troende på de viset, eller kristen som de sa, jag svär och beter mig, jag är jag men jag ställde upp för honom som en vän ska göra, jag vet att han uppskattade det, vi hade roligt tillsammans, han var som en pappa för mig och jag var som en dotter för honom. Han kunde vara sig själv.

Ja nu kan man ju undra vilken vän jag verkligen är, som slutade med att åka och hälsa på, flera orsaker,  De tar på krafterna att leva nära döden, avstånd, ekonomi mm. Men den största anledningen var att hans "vänner" i församlingen tog över, den begravning han och jag pratat om ändrades utan att någon talade om de för mig, de osynliggjorde mig, tog bort mig som närmsta anhörig m m, han började tala om att hans församling skulle ha hans saker osv, nu hör det till saken att han har två barn som han visserligen inte hade någon kontakt med, men de är de som enl mig är dödsboet, men när jag sa det fick jag från församlingen höra att jag anklagade dem för att lura honom.

Ja jag vet inte och jag behöver inte bry mig heller, nu är han borta och jag hoppas han är där hans "vänner" sa att han skulle komma, själv kommer jag och min dotter brinna i helvetet när vi dör, allt enl hans församling!

Vi tyckte i alla fall om Dig för den Du var, och Du har för alltid en plats i vårt hjärta

Vi Svenskar finner oss i allt

http://www.aftonbladet.se/bil/collin/article13224888.ab

Att vår regering inte säger något gott om SAAB eller överhuvudtaget inte bryr sig om att människor inte kan få ut sina löner, har de någon gång brytt sig. När de gäller att rädda aktieägare vid andra kriser då går regeringen gladeligen in och hjälper, men de är klart de är väl aktieägare själva och ser bara om sitt och sina polares väl.
I SAAB har de väl inga intressen, mer än de som ev röstade fram dem i valet, men varför ska de bry sig om dem nu.

Jag har ännu inte blivit klok på vad vår regering vill ska hända med Sverige, alla kan väl inte öppna egna företag och/eller städa hos de bättre bemedlade, idag har de ställt arbetarlinjen mot bidragslinjen och får ett tunnelseende som gör att de inte ser att det snart går åt helvete.
Om inte vi vanligt dödliga, konsumerar så kommer samhället sakta men säkert att rasa, och vi konsumerar mindre och mindre i Sverige, en ekonomi bygger på att pengar är i rörelse. Vad tar alla pengar vägen, vem går de till. Ja jag menar de pengar regeringen "spar" in på att minska eller helt ta bort bidrag.

Är det också inte skrämmande att SAAB arbetarna inte har en buffert, ja de var väl någon politiker för några år sen som sa att alla skulle ha en årslön på banken!!!!! Var har den tagit vägen då, ja räntor går upp, maten smyghöjs, elpriser mm går upp, de måste regeringen ha missat. Men de gör ju inget "för vi har gett arbetarna en månadslön till om året"slår sig Reinfeldt på bröstet och säger, men skulle den inte behövdes nu,och var är den, månadslönen menar jag.

Hur fan kan en människa som inte lever i verkligheten, utan bara går omkring ock sprätter i EU, och tjatar om att Sverige är ett så bra land, tror han att de andra  politikerna i bl a Tyskland, Frankrike m m bryr sig, de vill bara ha honom på sin sida vid ev omröstningar. Ja någon har ju röstat fram den här regeringen, och jag undrar även där, vilka då!!  Är vi Svenskar så jävla lätta att manipulera, eller så egoistiska så för en månadslön extra, säljer vi ut resten av folket och med de bla SAAB.

Sen än ännu viktigare fråga för mig vad gör oppositionen, sitter de bara stilla och ser på. Så jag kan förstå att folk har haft  svårt att rösta vid valen eller om de inte röstar alls. Men som vanligt så finner vi Svenskar oss i allt.

Livet....

I går var jag inne i stan och luncha med min dotter, vi satt ute på en uteservering, kan det bli bättre. Solen sken och folk såg glada och nöjda ut. Även A-lags gubbarna skrattade och verkade må toppen, tänk vad lite sol kan göra. Vi lever ju med varannandags väder för idag regnar det igen.

På kvällen kom min bästa kompis och lämnade jordgubbar till mig, han är så gullig måste vara en av världens mest omtänksamma. hans särbo ska verkligen vara glad, de tror jag hon är också. Att alla är lite extra trevliga mot mig just nu är nog också för att jag har börjat med min beh. Känner mig ganska bra ändå, de enda är att jag fryser faktiskt mer, inatt sov jag med två täcken. Kan kanske bero på vädret också men tror inte det, sover inte med två täcken ens på vintern i vanliga fall. Så om ni ser någon ut och gå med vinterpäls och mössa när det är 30 grader så är det bara jag;).

Nu tror jag inte att jag kommer att må så här "bra" hela tiden, värst ska brukar det bli efter 6 till 8 veckor så vi får väl se. Nu är det ju så att min dotter och framförallt hennes sambo säger att allt sitter i huvudet. Jag kan förstå vad de menar, sjukdomar i sig sitter inte i huvudet, men vad man gör med sin sjukdom samt sitt mående sitter i huvudet.

Jag hade målat uppp min första cellgifts spruta som de värsta man kan göra och att jag kulle bli jätte sjuk, tror på lite omvänd psykologi, så jag blev överraskad när det inte blev som jag trott. Men men ska inte ropa hej förräns man är över ån, heter de väl. Men jag tar en dag i taget.

Jag oroar mig mer för väder m m, är det sommar ska det vara varmt, jag tycker om när det regnar men inte när det är kallt så de stör mig lite. har man inget annat att bry sig om, så tar vi vädret.

Här där jag bor är det lugnt och skönt, ser inte så många mer än mina o "pitbullens" hundvänner, jo träffade faktiskt en ungt par som nyligen har blivit föräldrar, när jag var ute med vilden. Tänk att nu får man knappt komma till BB för att föda, de är bara in och ut som gäller. På min tid fick man stanna minst en vecka, de var visserligen på två vis, men man hann börja längta hem i alla fall.

Nu är ju föda barn ingen sjukdom, och kvinnor ska ju snacka om stt föda barn........alla har väl sett reklamen, men i alla fall. De tar på krafterna och sen beror de väl vad man kommer hem till, kanske fler små barn, kanske ensam karln måste jobba mm. Ja hade de varit män som född barn hade de säkert fått bo på hotell en månad. För vad de gäller inom vård är  kvinnor särbehandlade.Om en man får ont i magen, halsbränna m m ska hjärtat kollas, en kvinna får rådet att ta något mot halsbränna. Nu är vi kvinnor mer tåliga, vi ä ett starkt släkte både i djur- och människovärlden.

Ja jag får väl önska trevlig midsommar och bättre väder, större ambitioner har jag inte just nu!

Kommer gå omvägar;)

Lördag, melodikrysset är lite roligt tyckte det var något som bara gummor och gubbar sysslade med;) nu har man ju hamnat där. Ja jag är ju inte ungdom, bara i huvudet, ålder är för mig bara en siffra. Man är inte äldre än man känner sig.

För övrigt är väl livet lite upp och ned, började med en jobbig beh i veckan, ska äta 6 tabletter samt ta en spruta varje vecka, när läkaren räknade upp alla biverkningar bl a humör svägningar m m sa jag och min dotter som var med de var precis sån jag redan var, så de var ju lugnt. Ja inte vet jag det känns lite jobbigt och det kan bli tufft, värst ska det kunna bli efter 6 till 8 veckor, sen påverkar de ju blodet också så man kan bli väldigt trött. Ja de är bara att ta en dag i taget.

Värst blir det för de stackars människor i min närmaste omgivning där jag bor, finns ju en del som är lite speciella här. förutom mig själv. Häromdagen kom jag i diskussion med en som hade åsikter om vad jag skrev om en del människor här. Jag kan tycka att jag har rätt att tycka och skriva precis som jag vill så länge jag inte skadar någon och så länge jag håller mig till min sanning. Sen är ju sanning något som är svårt, vad är det, de som är sant för mig behöver ju inte vara det för någon annan, då menar jag i hur man uppfattar situationer, då är de ju betraktarens sanning som gäller.

Sen om människor inte gillar det jag skriver behöver de ju inte läsa det heller, de är ju ett val man gör själv. Att samma person fått för sig att jag kan göra så att folk inte vill flytta hit är för mig helt galet, då gör man som min pappa alltid sa," tolkar bibeln som fan själv"

Vet inte hur många gånger jag skrivit om detta naturnärma, vackra bostadsområde, hur jag bor med "havsutsikt" och att jag inte kan förstå hur man vill bo på Gävle strand när man kan bo här. Om man tolkar det som dålig reklam, så vet inte jag vad man vill det ska stå. Jag älskar "Byn" och många med mig, vi är ett gäng kvinnor med och utan hundar som har det jätte bra, vi promenerar, fikar m m ihop. Mina grannar och vänner på området är de mest hjälpsamma och gulliga grannar jag någonsin haft, sen finns det undantag, men de gör det överallt, de är kanske när jag skriver om dem som den kritiska personen reagerar.

Men de är ju charmen med området också, fan vad tråkigt det skulle vara om alla gick omkring och var jätte gulliga, jag är ju inte det själv, jag är säkert en sån som många kanske inte skulle vilja ha som granne. Jag tycker och tänker mycket och reagerar om något är fel. Behöver ju inte handla om mig, utom om området i stort, om det är fel så får de väl vara det, men jag kommer nog aldrig att ändra mig. I alla fall inte för att en person tycker det. Och om läkaren har rätt så kan jag ju komma att bli ännu värre :). Mina närmaste vänner är redan varnade och kommer att gå omvägar ;) ;)

var det snacks...........

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13173488.ab

Lyssnade lite på debatten mellan Reinfeldt samt Jurholt, skillnaden mellan dessa tycker jag man hör direkt, Jurholt pratar om människor, de enda Reinfeldt nöter om är pengar, pengar och åter igen pengar. Han upprepar sjuksköterskans extra månadslön på ett år som en mantra. Vad han glömmer bort att nämna är att de inte är en månadslön som sjuksköterskan kan spara, utan med höjda matpriser, hyror, el m m äter den upp sig själv.
Så de är klart att den extra månadslönen behövs, men inte har hon/han fått det något bättre. De är ett tillskott för att hålla sig över ytan. Även att hon/han idag får dra ett tyngre lass p g a alla neddragningar i vården

Men alla andra som guppar upp och ned på ytan, samt de som håller på att drunkna, de skiter han i. De som inet tillför Sverige något ska väl inte få existera. Kan man inte jobba har man inget existensberättigade. Men behövs det inte jobb för att kunna söka jobb alla kan väl inte som Maud Olofsson talar sig varm för, bli egna företagare, alla får inte det heller.Alla kan inte städa och passa de rikast barn, snart tillbaka till lite av serierna Herrskap och tjänstefolk (TV 4), Reinfeldt anklagar JUrholdt för tt gå bakåt i tiden, men de är ju precis de Alliansen gör, motar "arbetarna" längre och längre ned i hierkin.

Att de har  kunnat vinna ett val två gånger i rad övergår mitt förstånd, den enda förklaringen kan vara att vi vanligt dödliga fick lite hybris när de gick bra för Sverige och trodde vi skulle få leka med de stora grabbarna samt Maud.

Maud Olofsson centerpartiet, jag ja måste skriva det, är det någon som kan tro att hon företräder centerpartiet, fick hon bestämma skulle alla springa omkring i flotta dräkter i höga klackar i Stockholm, eller inte för hon drar ju ned på möjligheter för folk att ta sig till de större städerna, kollektivtrafiken blir dyrare m m.

Att en centerpartist har glömt att Sverige består av mer än Stockholm, tycker jag är skrämmande, att de är  där de är svårt att ta sig till och från som bussar samt tåg behövs.

Nej att lyssna på en partidebatt är för en vanligt dödligt väldigt deprimerande, de som debatterar verkar inte veta ett dugg om verkligheten, om de människor som inte har mat för dagen om de som får låna sig fram för att överleva till nästa inkomsttillfälle. De människor som sliter ut sig för noll och ingenting i Fas-3, en del utför även jobb som skulle kunna leda till en fast anställning, de människor som aldrig kan komma tillbaka till arbete som inte vill eller kan annat än överleva dagen p g a sjukdom, men som inte får vara hemma, de barn som inte kan följa med på fina skolresor eller köpa samt få lika fina kläder samt presenter som sina vänner.


Ja inte vet jag om jag blev något klokare, de stora grabbarna samt Maud får väl fortsätta leka ett tag till. Ja eller som de själv sa ett flertal gånger mycket snack och lite verkstad, eller var det snacks!!!!!!!!


Varför står man inte för det man gör......

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13166616.ab

Att vår stadsminister har hemliga samtal med SD är väl egentligen inget att höja på ögonbrynet för. Hur vet man att Moderat ljuger, jo varje gång de öppnar mun.

Till vår stadsministers försvar kan jag ju säga att egentligen gör han ju inget fel han gör precis lika som vår kung och hans kompisar samt som de flesta inom näringslivet, de som tillhör socialgrupp 1. De kommer undan med allt, från skitsaker som att inte betala TV-licens till att förskingra miljoner från pengar som ska gå till fattiga i tredje världen.

Är det så att ju högre upp i hierarkin man kommer, ju mer oärlig har man rätt att vara! Då stämmer ju inte teorier om att fattiga barn från socialgrupp 3, utlandsfödda samt barn till ensamstående kvinnor m m löper större risk att bli kriminella eller hamna i missbruk.

Nej klart det inte stämmer, skillnaden är att de i socialgrupp 1 kommer undan med allt, samt har råd med bra advokater samt skickar sina barn m missbruksproblem på "studier" utomlands.

Så de är väl klart att de Fredrik Reinfeldt sa om att aldrig sammarbeta med SD var en ren och skär lögn, klart att han vill samabeta med dem, men vågar inte erkänna det för att han är rädd om sitt rykte, i stort sett har ju allianen i mångt och mycket samma väreringar som SD. Skillnaden är att alliansen vågar inte säga det öppet för övrigt är väl SD demokratikt invalt i riksdagen, så varför ska han inte prata med dem!!! Men fråga är mer för mig varför man inte står för det man gör.......

Lämna Era åsikter utanför min dörr

Ibland funderar jag över om det bara är mig det är fel på, i går var jag med om en händelse där en vän kom hem till mig och talade om vad hon tyckte om "Lilla Blå", hur trevlig och hjälpsam han är. Rätta mig om jag har fel, men han är den personen som i två års tid var ledare i  en mobbnings kampanj mot mig här på området, han var inte ensam men han var ledaren. flera av de inblandade har bett mig om ursäkt men inte han, för han har inga fel o brister inte har han gjort något heller, är det konstigt att jag blir förbannad på min vän.

Jag har gått försökt gått vidare, jag pratar med honom idag, och jag vet var jag har den mannen, men kom inte hem till mig och prata gott om honom eller säg att han är trevlig och få mig att känna mig som boven. Detta är ett vanligt fenomen överallt, i skolor mm. Man flyttar den mobbade eller förminskar problemen, men de som mobbar och är allmänt otrevliga de fjäskas de för. Även inne på vårt kontor på området tycker chefen att jag fokuserar alldeles för mycket på "Lilla Blå". Nu gör jag inte det men han har blivit en liten huvudperson i mitt bloggande. Är väl jag som är mobbaren nu, men de jag skriver kan jag lika bra säga eller har jag redan sagt till honom. Jag är helt övertygad om att han vet var jag står idag, och de är därför de inte blir så stora konflikter idag. Tror nog att våra konflikter fick även honom att titta lite mer på sig själv, hoppas jag i alla fall.

Varför är det å att de är alltid offret som ska ändra på sig, som ska gå vidare, som förminskas, "De var väl inte så farligt", de är som med kvinnor som blir våldtagna de ska redogör för vad de hade på sig, om de var nyktra eller om de utsatt sig för risk. Va fan är att utsätta sig för risk i vanliga livet, jo de är klart kliver jag ut framför en långtradare på vägen så är risken väldigt stor att jag blir överkörd, men att bli född till kvinna ska väl automatiskt inte vara en risk.

Jag vet inte om alla glömt alla händelser på området då jag flyttade hit, bara för att jag inte tyckte de var okay att håna människor av annan hudfärg eller att automatiskt döma alla unga som flyttade hit till knarkare samt alkoholister, men jag har inte glömt det de kommer för alltid vara ett sår i mig, De var hemskt otäckt när flertal personer står utanför ens port och skäller ut en för att man har en åsikt eller terror på nätterna med sms m m. Detta ledde så småningom till en polisanmälan.

Men de här kommer alltid att finnas kvar, jag försöker gå vidare jag lever mitt liv, men förminska mig inte och varför låter man"ledaren" fortsätta att styra och ställa som han vill, jo för då slipper man ta konflikterna, att välja att ta parti för mobbarna blir enklare. Men lämna Era åsikter om hur trevliga han är utanför min dörr
.

Visst är det charmigt

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13144918.ab

Ja vad säger man en kille som miljoner kvinnor skulle ge sitt liv för, en riktig machokarl eller de kan ju faktiskt vara så att bakom ytan på denna man finns inte så stor självkänsla.Varför ska han annars behöva droga sig, han har väl gemfört med många andra "ett bra liv", men de liksom för många andra kända människor räcker inte. Men visst är det synd om honom!!!

Skitsnack, tycker inte ett dugg synd om honom, han borde som de flesta andra vanligt dödliga, få ett högre straff eller åtminstonde bli dömd till behandling, men inte han inte. Han ska ju spela Hamilton, jo jo och då kommer det ju inte på fråga om stt lägga in sig och ta itu med sina problem.

Han är väl också en förebild för många barn, även om inte barn kanske ska se hans filmer så vet väl varenda unge vem Gundvald Larsson är, ändå finns det ings föräldrar som nu regerar och driver någon kampanj  mot honom, likt den mot programmledaren för Wild Kids, och han nekade t o m till anklagelserna.

Men de är ju klart, mammorna himmlar väl med ögonen och tycker han är såååå snygg, så han kommer undan med vad som helst, lite knark gör ju inget!! Kolla in karln, själv tycker jag inte personligen att han ser speciellt bra ut, känner honom inte men han verkar både dryg och överlägsen, en liten diva bakom fasaden.

Sen har jag också reagerat på hur man kan skaffa barn med bäste vännens dotter, vet inte om jag tycker det är så rumsrent, med tanke på åldersskillnaden borde ju hon ha suttit och gullat i knät på honom när hon var liten bebis, nej de känns inte iktigt bra eller också är jag väl väldigt gammalmodig.

De för mig osökt in på Glamour, på 4+, de är ju en serige som gått länge från USA, moralens land, jag följer det ibland. Är ett programm där man inte missat något även om man inte tittat på flera år. Men i gårdagen avsnitt var de en diskussion mellan den äldre pappan i serien samt hans två söner, som var oroliga för att nästa generation son också skulle gå och bli kär i samma kvinna som samtliga av dessa män i serien varit gift med samt har barn med, hängde ni med? Jag gör det knappt, men de är väl helt okay i USA att ha en pappa som samtidigt är farfar till din, visserligen, halvsyster eller bror, eller farbror o s v måste bli kul släktträffar

Så de blir någon ordning här........

Igår var jag på skolavslutning i Bergby på Hembygdsgården, var ett av mina barnbarn som gick ut 3:an. Inte klokt vad tiden går fort. Vädret var minst sagt varmt, tropisk hetta, vilket gör att idag när det var ganska normal temperatur så  nästan fryser man.

Har inte gjort någonting speciellt idag, bara varit, de får man ibland. Gick en promenad runt Byn med "pitbullen" vid ett tiden, gubbarna spelade boule, utom "Lilla Blå" som förde protokoll samt deltagarlista, jag satt mig ned och slängde några ord med honom. Tog upp med honom om varför folk här tror att jag har något emot honom och att han ev kan ha något emot mig. "Vilka, säger det" blev hans svar och fråga. "Ja det spelar ingen roll" sa jag "tycker bara det är roligt att folk har den uppfattningen" fortsatte jag och han höll med mig, vi har inte nu för tiden speciellt svårt att prata med varandra.

I bland har vi totalt olika åsikter, eller oftast, men vi har kommit till ett plan där jag får ha min (tror jag) och han har sin, inte stör de oss. Men tydligen en hel del andra, nu ska jag ju inte säga oss, för jag vet inte vad han säger när jag går, och ska jag vara helt ärlig så skiter jag fullständigt vad folk tycker om mig. Jag har andra saker i mitt liv som är mer intressanta för mig.

Men samtidigt kan jag ju erkänna att jag vet inte hur han skulle ta de jag skriver om här, ifall han nu skulle läsa det, men de är ju sant, så han kan ju inte säga så mycket, utan att vara tvungen att erkänna en hel del. De är det fina med att kunna blogga.
Var en kvinna här på området som inte kunde förstå hur man kan lägga ut hela sitt liv på nätet på facebook, bloggar mm. Ja jag har ibland funderat på samma sak, nu lägger jag långt ifrån ut hela mitt liv men de finns de som gör det, samt facebook är något som jag inte sysslar med alls, samtidigt är det ju lite smickrande att de finns några eller någon som vill läsa de man/jag skriver och kanske roar det någon.

De finns alltid gränser för vad jag skulle skriva, vill inte hänga ut någon eller fara med osanning, vilket de finns människor i Byn som ofta gör, de dömer folk utan att veta ett dugg vad de pratar om eller vem de pratar med,
vi har ju herren som har en egen busskur samt spatserar omkring hela dagarna i Byn, han har en förmåga att prata rent "skit" om folk. Gjorde det idag om en person som jag känner, han kom med en del för mig ganska alvarliga anklagelser, så jag ifrågasatte, utan att säga att jag kände personen, hur han visste detta och vad det kom ifrån. Jo, de kom enbart från honom, men han var en fenomenal människokännare, och därför hade han redan genomskådat personen. Vad jag upplyste honom om var att jag kände nog personen bättre än han och att han var en totalt usel människokännare samt att jag upplyste honom om att förtal är straffbart.

Utan att förtala någon:)  en människa som tror de skickas hemliga signaler till knarklangare från vindsfönster, samt säger att sjön är full med kvicksand, är ju egentligen inte så mycket att lyssna på, och jag tror inte heller man behöver vara en fenomenal människokännare för att förstå att de han säger är just "skitsnack" men för den drabbade kan de ju ändå bli obehagligt.

Nu vet jag ju inte om jag ska vara tyst om den informationen till den de berör, eller upplysa personen om ryktet, för jag har ju på senare tid fått höra samt lovat mig själv att jag inte ska bry mig;)

För övrigt är det sig likt, "Lilla Blå" upplyste mig o att han ska ringa PIRAB och ta hem en kubik matjord, för de är han som sköter sådant i vår By, och ja de tycker jag han ska göra. Så de blir någon ordning här.........;)

Vi får sjunga Den Blomstertid nu kommer!!!!

Ja jag blir lika förundrar varje gång, ska vi behöva be om lov för att sjunga något så Svenskt som denna psalm, jag är inte det minsta religiös, men denna psalm är för mig för alltid förknippad med skolavslutningar och inte något religiöst.

Sen får vi även ha skolavslutning i kyrkan OM ingen annan tillräckligt stor lokal finns att tillgå allt enl skolverket....
Att jag reagerar på detta eller bryr mig, som jag ju inte ska, är att ingen har någonsin brytt sig om att jag som etnisk Svensk, har fått gått på skolavslutningar i kyrkan, inte finns det någon myndighet som brytt sig om jag är kristen eller ej. varför de är så aktuellt nu, vet ju alla, för att hålla Svenska traditioner samt bara vara Svensk ses ju idag som något fult.

Mina grannar på området har Norska flaggan på balkongen, vid ett annan vajar Finska, men hissar jag Svenska är jag rasist. Har en bekant som bott i Malmö när han hängde ut svenska flaggan ifrågasatte de utlandsfödda, varför!"Behövs väl inte hänga ut Svenska flaggan vi är ju i Sverige!" Var deras argument. Ja och visst ligger det något i det, men jag vet inte varför de själva måste hängs ut sina flaggor, är det för att landsmännen ska veta var de bor. Men i invandrartäta områden borde det ju då vara okey att hänga ut en Svensk flagga.

Mina barn brukar skoja och kalla mig rasist, ja och de får de, för samtidigt ve de att de är de sista jag är, av en speciell anledning, men ha åsikter tycker jag är en mänsklig rättighet, och speciellt när jag ska börja få rucka på saker i Sverige för att några andra som t ex EU m m tycker om vårt land. De jag egentligen ska reagers på är ju vår regering som är så jävla rädda för att säga eller göra något som kan uppfattas som rasistiskt eller främlingsfientligt. Så snart får väl jag som etnisk Svensk kvinna börja bära burka;)

Själv anser jag att man får ta seden dit man kommer, gör jag som enbart turist i andra länder, sen skiter jag i om folk är röda, grön eller randiga. Om de gör mig till rasist så får jag väl vara de. Men förra året fick vi inte sjunga Den Blomstertid Nu Kommer, så i år hoppas jag vi ska sjunga den, och gud:) va jag ska sjunga

Höll inte så länge...

Ha ha att sluta bry sig och att inte hälsa på människor höll inte så länge, gick till bussen och när jag stod där klev en kille av från bussen från stan. Han vinkade glatt till mig, o jag vinkade tillbaka, vad ska jag göra. Nu kanske de inte gäller honom. Ja jag menar de här att inte heja, han bor inte här men hans pappa gör det, så han kanske går liksom utom tävlan.

När jag kom tillbaka från stan, satt de lite personer ute på våra utemöbler, o jag menar inte vid lokalen, samtliga personer hejade och frågade hur de var. Ja jag har ju svårt för att sätta näsan i vädret, så de var bara att svara.
Sen tog de inte lång tid innan de ringde på dörren och utanför stod mina gamla grannar från min gamla adress som precis flyttat ut från området någon dag innan. De kom med fika bröd och ville hälsa på, de roliga i det här är att när jag bodde under dem så fika vi aldrig ihop, men nu kom de med barn o allt. Lite stolt o glad blir man ju, måste vara något folk ändå gillar hos mig.

Innan de åkte iväg igen bestämmde vi oss för att träffas mer och jag var välkommen hem till dem i stan, de blir en gammal" dam" som jag väldigt glad av. Var förövrigt i Söderhamn förra helgen o träffade barnbarnet samt äldsta sonen samt sambo, åkte på en förkylning efter det, men lilla barnbarnet åkte på vattenkopper, men han verkar fixa det bra, hittillls "bara" 5 prickar. Hoppas jag inte överförde någon smitta till min lilla besökare.

Så nu är det synd om barnbarnet och mig, men vi är tuffingsar bägge två. så vi fixar det med utan gnäll, och jag ska försöka att inte bry mig så mycket i dag heller;)

vad Ni kommer att må bra;)

tittade på dr Phil häromdagen igen, är helt fascinerad av den karl, han kan alla trick samt utger sig för att vara gud emellanåt, nåde den som inte tycker som han tycker. I de här programmet var de en man som inte tyckte som Dr Phil och som då svarade emot, tills lilla frun tog ut honom från studion och sen kom han tillbaka som ett fromt litet lamm. Skulle velat varit med bakom kulisserna. I alla fall den här mannen var ju sjuk, sjuk på de viset att han ville ha kontroll.
Efter programmet ringde en väninna och vi pratade om programmet, sen kom vi fram till att vi också är fruktansvärt sjuka, för vi vill också ha en viss kontroll och sen bryr vi oss alldeles för mycket, något som man inte ska göra nu för tiden.

Sköt dig själv och skit i alla andra, de funkar bäst. De är så jag ska börja leva, jag ska t ex skita i att ta upp andras sopor som de inte orkar eller kan kasta i soprummen,jag skiter i alla som gnäller om hundskit, jag tar i alla fall upp efter min "pitbulle". Jag ska sluta upp att vara trevlig och heja samt prata med alla, jag ska inte bry mig om andra städar efter sig i tvättstugan eller om lampor är trasiga eller dörren går i lås i porten, jag har helt enkelt bestämt mig för att försöka skita i allt.

Nu är de ju inte alltid jag som bryr mig utan jag har ju kanske själv utsett mig till talesman för andra, människor kommer till mig med sina problem och funderingar, bara för att jag framför åsikten behöver de ju inte automatiskt gör mig till syndabocken, men tyvärr blir de ju ofta så. Gjorde så en gång när jag var inne på kontoret, en hundägare var inte snäll mot sin hund, tjejerna inne på kontoret sa "gå ut och säg till henne" och dum gjorde som dum sa, och nu är det jag som är hatobjektet för den hundägaren. Men jag är van, så jag tar de med.

De kommer att bli tufft tillhör inte mitt sätt att vara, visserligen kan det säkert bli jätte skönt, men vad kommer människor tycka om det, om jag likt många andra agera med "de skiter jag i", nu behöver jag ju inte heller bry mig om vad andra tycker om de överhuvudtaget tycker något om mig, men tydligen gör människor på området de, eftersom de har åsikter om mitt tyckande.

Jag får höra att jag fokuserar på vissa personer och vissa företeelser, men de tycker jag bara är en dålig ursäkt för de jag framför tyckandet till, för de är ju inte de saken handlar om, företeelsen kanske men definitivt inte personer, men blir alltid lättare om jag använder namn så då vet alla vad jag menar. Alla vet ju på området att två människor sprider lite obehag samt osämja här, samt att de sprider dåligt ryckte om området till utomstående, kallar området "lilla Chicago", "Här bor de bara skit" samt att "de enda sättet att samla människor här är att ta fram en 75" för mig säger de mer om personerna än om området.

Sen vad ger de för signaler utåt, hur ska de tro att de ska flytta in enl dem "normala" människor här, vad de gör så skrämmer de ju bort dem, detta område är enl mig ett enormt vackert, lugnt område med trevliga hyresgäster.
Gillar man inte människor så tycker jag att man inte ska man inte bo i hyreshus, köp för fan ett torp i skogen.

Vad jag hoppas jag aldrig ska sluta bry mig om är barn som far illa eller svaga människor som far illa i samhället, men de verkar vi ha lite eller inga av där jag bor, så då slapp jag det med.

Jag har en gammsl granne som flyttat från området och som är väldigt sjuk i cancer, han berättade för mig vad han tyckte om med mig.De var att jag hälsade alltid på honom när jag var ute o gick, långt innan vi lärde känna varandra och de gjorde alltid honom glad. Men nu är det slut med de med, ja inte att hälsa på honom. Han bor för övrigt ju inte kvar.

Nej de är så många som sagt år mig att sluta bry dig, sluta fokusera på den och den, så jag ska bli som alla andra sluta bry mig och fan vad jag kommer att må bra eller rättare sagt vad ni kommer att må bra för att jag inte bryr mig!

RSS 2.0