Alla människors lika rätt och värde!!!!!!

http://gd.se/nyheter/gavle/1.3763055-sd-s-ungdomsforbund-bannlyst-fran-manifestation

Jag vet att jag kan ge mig ut på hal is, men för mig är alla människors rätt och lika värde, något som är viktigt för mig. Jag måste respektera andra människors åsikter men jag behöver inte acceptera dem.

Flertal av de politiska ungdomspartierna som manifesterade för offren i Norge igår står för de i sina partiprogram. ändå utesluter man SDU!!! Varför, SD är ett demokratiskt invalt parti i vår riksdag och med de följer ofta ett ungdomsförbund, just för att de är ungdomarna om är vår framtid.

I Norge, de land som drabbats., var de inga problem att ha med alla folkvalda partier både i minnesstunder och i manifestationer, Framstegspartiet var presenterade fullt ut, de här är för mig lika illa som när Lars Ohly vägrade gå in i samma sminkloge som Jimmy Åkesson, SD på valnatten. jag hade röstat på vänsterpratet den dagen just för bl a deras ideologi, men jag blev grymt besviken över hans agerande, för mig handlar de om att man ska leva som man lär.

De här visar mig för mig en omognad, kom aldrig och säg att SD, framstegspartiet eller något annat parti kan stå till svars för vad mördaren i Norge gjort, ingen av dessa partiet förespråkar våld, sen kan de ha åsikter som jag inte alltid håller med om fullt ut, men att uteslut människors rätt att tycka, att inte ta debatter m m de kan göda hatet hos extremt sjuka människor.

Historiskt tillbaka har väl flertal Svenska partier framfört en hel del rasistiska åsikter, att utesluta samt se ner på människor för att de har andra åsikter, är inte de lite att sänka sig till samma nivå, nej ta debatt, visa som Norge en ödmjukhet. Tror ingen normal funtad människa oavsett parti tillhörighet, tycker att dådet i Norge går att acceptera



Jens Stoltenberg

http://www.aftonbladet.se/ledare/article13391846.ab

Jens Stoltenberg, Norges stadsminister om nu någon missat de, vilken människa så ödmjuk och så full av empati, jag minns när han var med i Skavlan på svt, hur han öppet och utan att tveka, eller lägga in några värderingar eller tyck synd om mig, berättade om sin systers svåra missbruk Han är så medkännande och så medmänsklig så ibland kan man nästan tro att det inte är sant, men de är det, han är bara en sån människa och ändå sitter han i toppen i maktens boning.

Han har inte glömt sina rötter eller vem han företräder, detta är något som saknas hos alla vårs partiledar i Sverige, att bara vara människor, Reinfeldt skulle aldrig erkänna att han hade några personliga problem i sin familj, inte någon annan svensk i toppen heller. Här soppar vi undan allt som inte hör till "normen", gömmer alla lik i garderoben och om de kommer fram så nekar vi till dem, även om vi tas på bar gärning....

För mig är fråga är de typiskt svenskt att vara så, som t ex att agera när något händer, vad är man rädd för, ta tsunamin mm alla andra reagerar blixtsnabbt, men i Sverige stänger vi av tel eller tittar inte på tv, eller kommer med dåliga ursäkter. Sen måste vi ha långa möten för att allt ska bli rätt. Ändå försvarar bl a stadsministern sin höga lön med sitt ansvar, men agera utifrån de ansvaret också. Nu kanske inte Fredrik Reinfeldt hade kunnat gjort så mycket i Norge, men visa åtminstone lite empati i intervjuerna, prata om sakerna för vad de är, var inte så jävla rädd för att visa att Du/ni är människor som alla andra med känslor.

Jens Stoltenberg har inga problem med det och han gör det inte för att vinna några politiska poäng, han gör det för han är medmänniska om vi kommer att lära oss något från detta, så hoppas jag att de är  lärdomen om hur Norges folk , utan själviska motiv stöttar varandra och inte spekulerar i allt, utan gett sig fan på att terror inte ska vinna.

Glöm inte dådet, men glöm honom!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1120&artikel=4616532

Jag kan inte förstå, hur man orkar spekulera i vad och varför gärningsmannen i Norge, gjort om han gjort. Jag kan bara se de som en fruktansvärt sjuk människa, en människa som verkade hata allt och alla. Att sen sitta och dra paralleller till bl a SD och deras ev ansvar, är för mig helt sjukt, SD är demokratiskt invalda i vår riksdag, kom inte och påstå att alla i Sverige som röstat på SD är för våld.

De och inga andra kan ha någon som helst del i detta, galningar finns och kommer att finnas i världen, vi har historiskt bakåt Bl a Idi Amin samt Hitler. De här är tyvärr inget vi kan på något vis skydda oss mot detta. Sen att leta andra syndabockar till detta är att fokusera på fel saker, de ger inte de anhöriga och de drabbade sina nära och kära tillbaka. Att ge gärningsmannen så mycket uppmärksamhet är att göda hans ego, jag vill inte ens skriva ut hans namn. För mig är han mer eller mindre död, för första gången i mitt liv tycker jag att man kan låsa in en människa och kasta nyckeln.

Sen kan jag bara hoppas att när alla piller han haft i kroppen går ur kroppen, att han kan börja känna ånger, tyvärr tror jag inte de, han är för sjuk. Men gör detta inte till något annan än vad de är, ett fruktansvärt dåd mot oskyldiga, av en fruktansvärt sjuk människa

Nya prover på torsdag igen!

Spruta nr 6, livet går vidare och mina problem kan ju ses som skit problem idag, men de är ju mitt liv och jag kan ju inte sluta leva och ingen ska göra det, heller, man ska aldrig vika ned sig som sport killarna brukar säga.

Tog nya prover i torsdag,s blodvärdet hade gått upp från 95 till 100, alltid något, för de som jag upplever som mest jobbigt och väldigt frustrerande är den trötthet som de medför med lågt blodvärde, att ta "pitbullen" runt huset kan vara ett helt företag.

Nu på måndg kommer min läkar tillbaka efter sin semester, ska försöka få en tid så han få förklara lite mer om vad alla prover innebär, blir inte alltid samma sak att få en rapport på tel av sköterskan, för övrigt väldigt trevliga sköterskor.

Nej de är bara att ta en dag i taget, nya prover på torsdag igen!!

Ge honom inte ett martyrskap

http://www.aftonbladet.se/nyheter/analys/wolfganghansson/article13365310.ab

Att överhuvudtaget sägs något om denna tragedi är svårt, finns inte ord att uttrycka vad man som förälder kan känna till de föräldrar samt anhörig och offer i denna tragedi, mina tankar finns hos dem

Men att dra paralleller med 11 september tycker jag är fel, detta är ett dåd av en enskild väldigt sjuk person som verkar leva i sin egen lilla värld. En kille som i sitt sjuka, säkert mår jätte bra i det han gjort, tror han är för sjuk och fanatisk för att han ska inse vad han gjort.

Men att ge honom, den uppmärksamheten, göra honom till en i gänget av de verkliga extremisterna, är bara något som fyller hans ego, och helt fel, det är nog detta han vill. Jag vet inte och jag tror inte heller att han har i uppdrag från någon organisation att agera på det sätt han gjort, sen är väl de mer skrämmande att en enda sjuk person kan genomföra denna attack helt utan hjälp, detta är för mig mer att jämföra mer med dödsskjutningarna på flera skolor i bl a USA.

Bomben inne i Oslo, är ju en påminnelse om den 11 september, men går ändå inte att jämföra på långa vägar,de här är nog inte sista gången dessa händelser kommer att ske, finns alltid människor som kommer att gå över
gränsen, fanatiska människor som inte förstår att de är fel att skada andra, i deras lilla sjuka värld är de för en god sak.

Vad vi måste göra ära att aldrig låta rädslan för dessa fanatiska människor ta över, hur Norge ska kunna läka dessa sår samt att gå vidare vet jag inte, men gör inte en sjuk människa till en martyr i hans värld, då vinner han!




Jag skäms över att vara svensk och över vår regering!

http://www.aftonbladet.se/debatt/article13331271.ab

De är inte första gången man läser om hur svårt sjuka människor behandlas som skit, av försäkringskassan mm, var de c.a ett år sen på Tv 1, debatt, om en svårt cancer sjuk kvinna, som hade palliativ vård, hon debatterade med socialförsäkringsministern om sjuk regler, ministern satt bredvid kvinnan och svarade på hennes frågor, med en klapp och ett leende att nästa år blir allt bättre..........jag beundrade den svårt sjuka kvinnan och gör det fortfarande som hade sinnesnärvaro nog att inte hoppa upp och mörda ministern, utan sa helt lugnt "nästa år lever inte jag". Ministern sa inget mer.

Här har vi ytterligare en svårt sjuk kvinna, som ingen verkar bry sig i, ingen lyssnar på henne och hennes önskan om ett värdigt liv, den sista tiden hon har kvar. Alla vet att för ALS finns idag inget botemedel.

Men varför skulle Filippa Reinfeldt bry sig, hon har ju inga bekymmer om någon blir sjuk i hennes familj, då kan man köpa sig bra vård, köpa sig vårdpersonal man har råd till att göra bra saker för sig själv, för där finns de pengar och pengar är makt. Nu är de ju inte bara Filippa och Fredrik Reinfeldt vi ska hugga på utan alla som röstat fram dem i valen, på bekostnad av de sämst ställda barnfamiljer samt sjuka.

Men de är väl ett sådant samhälle vi vill ha, eller.... vi är ju är beredde att gå över lik för att få några kronor extra i plånboken varje månad, nej fy fan jag skäms, skäms å vår regering som inte har någon förankring i verkligheter, skäms för de "vanliga Svensson" som röstat fram vår regering, skäms för att vi svenskar är så jävla mesiga så vi inte gör något, utan bara sitter hemma och tackar och tar emot, titta på andra länder, de går man ur huset och protesterar, men inte vi. Skäms över att vi svenskar lever med sköt dig själv och skit i andra.

Inte vet jag hur Filippa o Fredrik Reinfeldt sover på nätterna och man ska inte önska andra illa, men ibland skulle de behövas att dessa människor som lever i en gräddfil, skulle råka ut för någon sjukdom eller olycka, eller gå en dag i Maria Eggers sko. Ödmjukhet och empati saknas i Felippa och Fredrik Reinfeldts vokabulär.

En vardagshjälte!

Spruta 5, trött trött, blodvärdet har sjunkit rejält, humöret svänger också, jävligt grinig idag....Kanske inte enbart beror på medicin kan kanske också vara så att ibland blir man mer än trött på en del boende på området. Människor som inte tar någon som helst hänsyn till andra. De har discotek hela dagarna, spelar med balkongdörren öppen, folk får gärna spela för mig, men inte för hela byn. Alla kanske inte har samma musik smak, samt att grannarna bredvid kanske vill sova ibland.

Eller att man har problem med att slänga soper, ska det vara så svårt att fatta man måste lyfta på locken på tunnorna för att påsarna ska hamna i kärlen, är inte heller meningen att våra kära vaktmästare ska behöva plocka skit efter andra.

För några dagar sen brann det på området, själv märkte jag som vanligt ingenting, men å andra sidan sover jag på natten, och inte är jag så jävla nyfiken heller, även om folk tror det...Men fick senare läsa i tidningen om en granne som gått ut och var så orolig för att hans son kunde dött!!!!!!
Nu var de i lägenheten längs ned som brann och de var väl mer tur att inte mannen i lägenheten samt hans hund dog, men de var de tydligen ingen som brydde sig i för enl uppgift (andrahands uppgifter) Var hyenerna mer intresserade av att gnälla på brandtjänsten samt bostadsföretaget, och även haft tid att fundera över var brandbilen körde, för annars kan de ju ställa tillbaka de berömda suggorna, om inte brandbilen kört där, ni hör va.

Jag tycker det är väldigt tragiskt att man skiter så fullständigt i andra och gottar sig så i andras elände och då pratar vi vuxna människor, jag skäms å deras vägnar.

Jag kan bara säga att jag är jävligt tacksam för att jag bytt lägenhet,att jag kommit bort från den "Inre cirkeln", för enl mig är de patetiska och om de mot förmodan skulle tycker något om mig, så skiter jag fullständigt i det.

Som sagt jag tycker det är skönt att mannen med hund klarade sig och att grannen/vår "städtant" är en hjälte i detta, de ska hon ha stor eloge för en vardagshjälte


Rensa ut rutten frukt

Söndag, tröttheten är för jävlig, den blir jag less på, att inte orka något är bland det värsta jag vet så jag tvingar mig att göra det jag måste.

Gick ut med "pitbullen", kände mig extra yr och tyckte att jag såg så väldigt dåligt:), upptäckte att jag gått ut utan mina glasögon, int undra på att jag var yrare än vanligt;). Då får jag skratta lite åt mig själv. Kändes lite bättre när jag kom in och tog på mig "ögonen", såg dagen lite bättre. la mig och vila ett tag, men jag har ju så svårt att leva här och nu så inte låg jag länge.

Gick upp och fixa frukost, eller kl är redan 11, men va fan, brunch då. Viktigt med näring har läkaren sagt och bäst man lyder, men de tar emot, äter aldrig frukost annars, kaffe är livet, nu blir det lite en sked för mamma o s v.

Från de ena till det andra här i Byn är det ganska lugnt, jag har ju inte haft någon ork att engagera mig heller, men de verkar ganska dött, gick förbi boule gänget igår, fyra tappra gubbar, men de är varmt, och inte blev de mindre varmt för dem sen de röjde ned runt omkring, men de är alltid lätt att vara efterklok, vet väl alla. Slängde några ord med dem i alla fall. När jag var på väg hem träffade jag en kvinna som jag brukar slänga några ord med på bussen och här, hon hejade lite avvisande på mig, så jag var tvungen att fråga om de hänt något.

Då fick jag höra några väl valda ord, just om hur man kan acceptera människor i sin omgivning som bara beter sig illa. Jag förstår precis vad hon menade, och vilken uppfattning hon har fått om mig, jag blev mycket glad över att hon var så rak och ärlig.

Vem hon pratade om är min tidigare "väninna" som bröt kontakten med mig i över ett år, kallade mig för hemskt fula saker, rena personangrepp. Den kvinnan har ju börjat komma till vårat hundgäng, och sitter och pratar med mig som inget hänt,hon har aldrig bett om ursäkt till mig och jag har fortfarande inte fått någon förklaring till hennes beteende. Jag tycker alla har rätt till en andra chans, men vad jag märkt är att kvinnan inte har förändrat sig ett dugg och att jag inte tycker om att hon sitter där och pratar skit om allt o alla, samt låter sig väl smakas av mitt kaffe, samtidigt som jag varken säger eller gör något.

Detta säger så klart mer om mig än om henne, och jag vet att så fort jag vänder ryggen till, hugger hon mig. Jag förstår varför den andra kvinnan reagerar om hon gör, hon har helt rätt, även hon har råkat ut för kvinnan, och gör det fortfarande med både förtal och personangrepp. Jag bjöd in henne till kaffe hon med, gärna när den andra kvinnan kommer, så får vi se vad som händer. Vi skildes som vuxna människor och min respekt för henne är stor, då de hon sa var så sant.

Nu har jag lång startsträcka vad de gäller att säga ifrån, men när jag gör det vill jag göra det som en vuxen människa, de ska inte bli en pajkastning utan jag ska tala om varför jag inte vill umgås med den förre detta "väninnan", tror aldrig hon varit någon riktig väninna heller för den delen, och man ska väl rensa ut rutten frukt.




Livet med Inteferon beh

Spruta 4, de är lite rysk roulett att ta sin spruta varje fredag, vet aldrig hur man mår. Men man anpassar sig, visst mår jag skit, blodvärdet har sjunkit vilket gör att jag är trött trött och trött, är en trötthet som är så jävla jobbig. Jag orkar ibland inte gå mer än två steg utan att de känns som jag bestiger ett berg,blir andfått och helt slut. Man är så trött så jag sitter på sängen och orkar inte lägga mig:), de är trötthet.

Nu kanke de är någon som funderar över vad jag genomgår för beh, de är en Inteferon beh, p g a att min lever inte mår så bra, detta är ju inte så konstigt har ju 30 år av missbruk bakom mig, men har ju varit drogfri i snart 13 år, så då kan man ju tycka att de inte ska vara så med levern, men men thats life.

Innan jag började var jag faktiskt skiträdd, hade hört andra säga att de inte orkar genomgå en beh, p g a alla biverkningar, utan avbrutit beh, nu är inte det något val för mig, jag vill ha bort viruset som påverkar min lever och bli frisk och då tar jag de onda också, fast tufft blir det. sen kan man ju alltid säga att de finns andra som har värre beh, Inteferon är ett cellgift, men jag har inte cancer och de får man vara glad för, har varit med en nära bekant till mig när han genomgick sin cellgift beh för lungcancer samt min mamma gick även hon bort i cancer så jag har sett på nära håll hur människor mår under dessa beh. Då kan jag tycka jag är gnällig och att de människorna var jävligt starka.

Nu kan man inte jämföra beh på det viset och jag kan inte skita i hur jag mår bara för att andra kan må värre, så fungerar inte livet. Jag är ju uppvuxen på 50 - 60-talet då vi alltid fick höra att vi skulle äta upp maten för att de svälter i Biafra....Nu tror jag tyvärr inte de blev nättare i Biafra för att jag åt upp maten. Samtidigt förstår jag idag lite av jämförelsen. Vi har så mycket och ska vara tacksamma för det.

Vad jag gör för att orka är att peppa mig själv, leva som vanligt, samma rutiner och vanor, går ut med "pitbullen" när de är som värst har jag mina helt underbara grannar som ställer upp och gär ut med "bullen". jag försöker också vila,  inte städa i onödan, bara vara och de är något som för mig är jävligt svårt, är en intensiv person som vill och ska så mycket, och hatar att vara trött, så håll i Er efter jul när jag förhoppningsvis är klar med beh kommer jag att terra folk och bete mig som en galen duracell kanin.

Nu var de ju som sagt bara vecka 4, jag äter också 6 tabletter dagligen, ingår också i beh att jag äter 6 om dagen beror på min vikt:(, ju mer man väger o s v, så de finns bara en biverkning jag vill ha, viktnedgång men med min vanliga tur så går jag väl upp

Världs problem enl mig

De finns en del konstiga saker som jag funderar över, egentligen kanske de är skitsaker, men fundera kan man väl alltid göra bl a

Varför när en  myndighet är skyldig att betala ut t ex pengar till dig kan de ta upp till veckor eller t o m månader, men skulle Du vara skyldig samma myndighet pengar så kan de kräva tillbaka det inom en vecka....De är ju inte så att jag menar att Du ska skita i det, men varför går det så snabbt åt andra hållet.
Är det så att när det gäller utbetalningar så sitter de 10 stackare och ska sköta allt och inte behöver de vara någon brådska heller, de är ju, myndigheten som behåller räntan. När det gäller återkrav sitter de då 1000-tals personer och jobbar för fullt.Ingen ska komma här och tro att de ska få behålla våra pengar längre än nödvändigt, och räntan är vår så den ska Ni också betala.

Nu pratar jag inte om vanliga löpande räkningar utan jag talar om när något blir fel, som myndighet har Du rätt att göra hur mycket fel som helst mot enskilda personer utan att de behöver kosta ett öre, men som privatperson mot myndighet är Du i stort sett maktlös

Kan ta en till helt oväsentlig fundering, eller kanske inte.... såg lite på ett klipp med Jackie Ferm på nätet, om varför hon hade haft sex i Paradice hotel redan första kvällen, spelar det någon roll, men min fundering blev varför är det alltid tjejerna som hängs ut och som får stå till svars i tv. Var de inte två om hade sex, var tog killen vägen!Är det så att tjejerna är mer media kåta och därför låter sig utsättas för enl mig helt oväsentliga frågor, ännu mer förbannad kan jag bli för att de överhuvudtaget svarar på dumma frågor.


Ja har man inget att fundera över kan man alltid fundera över detta, värld problem enl mig

Lite jävla anamma

Ny vecka, ny månad, vad tiden går fort, mig gör det egentligen inget, har aldrig längtat så mycket till jul som jag gör nu. Då ska min behandling vara över, hoppas jag. I dag är det lite av en skit dag, känner mig sååå trött och har ont överallt, helst skulle jag vilja dra något gammalt över mig och bara sova bort hela dagen. Tror inte "pitbullen" skulle bli så glad.

Nu har jag ju en hel del jätte fina vänner här på området som ställer upp om jag frågar dem, men de är lite av mitt problem, ska inte be om hjälp, ska fixa allt själv och helst fixa allt åt alla andra också, måste ha med min uppväxt att göra om vi ska analysera:). Men de var så att man fick inte vara dålig och vi skulle ha en fasad utåt att allt var så trevligt och gulligt jämt. Nu var de ju inte så, men eftersom mina föräldrar inte är i livet idag och inte kan försvara sig så tänker jag inte gå in på det.

Jag tycker faktiskt det är fruktansvärt när man börjar anklaga och beskylla människor för saker som inte är i livet idag, och då inte har en chans att försavara sig ta t e x de här med Patrik Sjöberg visst är det fruktansvärt om det hänt, jag vet inte, var inte där, men varför hänger man ut en människa när den är död, för vems skull gör man det. Om övergrepp har hänt ska man så klart bearbeta det, för sin egen skull, men varför ska man behöva gå ut offentligt. De enda goda i det är ju att de satte fokus på andra övergrepp, men de kan lätt bli en lavin också. Människan fungerar ju tyvärr så, tänk t ex när var och varannan man blev anklagad för sexövergrepp på sina egna barn, detta användes emot dem i vårdnadstvister och i de flesta fall var helt ogrundade.

Jag tycker för övrigt att man inte ska snacka skit och anklaga folk utan att ha tillräckligt mycket på fötterna, och då ska man gå till personen det gäller och inte bakom ryggen på dem, jag hoppas verkligen människor som ev tycker och tänker eller hör något om mig, kommer till mig och tar reda på fakta. Jag är inte så komplicerad är nog som en öppen bok, både på gott och ont, och eftersom jag ger kritik så kan/måste jag ju kunna ta kritik och de gör jag, om de inte handlar om rena personangrepp, de ska ingen behöva ta, har jag ägnat mig åt det så får jag be så hemskt mycket om ursäkt, men tror inte det.

För att återgå till mitt mående, så har jag ett stort problem, svetten rinner, huvudet spränger och jag skulle behöva ta mig till en affär men idag känns det som att bestiga ett jätte berg, inget jag ens skulle ge mig på, om jag mådde toppen. Men jag ska ta det lite lugnt nu och sen får jag se hur jag känner mig senare idag. Allt går med lite jävla anamma


Denna dag ett liv.....

Spruta nr 3, var livrädd för att ta den igår kväll, ville inte må som förra helgen, så jag tog den lite tidigare på kvällen för att kunna sova över biverkningarna. Vaknade i morse kl 9, slog försiktigt upp ett öga i taget o kände efter.....Halleluja influensa ggr 3, piece of cake, detta ska bli en bra dag, trodde jag.

Ville så gärna åka till Söderhamn och fira mitt barnbarn som fyllt ett år i veckan, slog in paket, och väntade på att min dotter skulle ringa, jag skulle få åka med dem till Söderhamn, själva bor de i Norrsundet så de skulle vara snälla och åka vägen om mig. Nu var de ju så att de finns ett syskon till som inte heller som jag har körkort, så jag tänkte att då kan de ju hämta honom med. Finns ingen plats, om de inte ska ta två bilar, då bröt jag ihop. Ja bröt ihop, bara grina tyckte att alla var skit taskiga mot mig, livet var slut Min dotter orkade inte med mig och la på luren, moget. Nu är det ju inte så precis att mitt barnbarn som fyller kommer att ska sitta och gråta hela dagen för farmor inte kommer, hajar ni. Är så jävla löjligt.

Men inte nog med det, sen bestämde yngsta sonen och jag att vi tar x- tåget, nu är ju Söderhamn ett ställe som gud måste ha glömt för att ta sig dit går knappt med vanligt tåg på en helg, för att inte tala om att ta sig därifrån. Är väl meningen att man inte ska göra det behöver säkert mer invånare, men de går att ta sig till Bollnäs och sen till Gävle en resa på ca 2- 3 tim. I alla fall yngsta sonen tyckte att jag inte fatta något, så då blev vi sura på varandra, och jag tyckte ändå mer synd om mig själv.

Då ringde jag upp äldsta sonen och pappa till mitt barnbarn, och han svarade helt lugnt," Vi hade inte räknat med att Du skulle komma, vet ju hur du kan må, är väl bättre Du kommer en annan dag". Ja precis varför ringde jag inte honom först, han fortsatte lika ironisk som vi kan vara i vår familj "Tror inte Anakin börjar att supa i tonåren för att inte farmor kunde komma på hans ett års dag" och jag förstod precis hur han menade, så jag började äntligen skratta.

Tror att även detta kan ha med mina mediciner att görs, eller jag vet, har av läkarna blivit varnad, kan bli mycket deprimerad, humör svägningar m m. Ja både jag om min omgivning lever farligt, detta är en berg- o dalbana men jag har så svårt att ta in det, så jag får väl säga som farbror Melker "Denna dag ett liv.."

att det inne att inte vara ärlig idag!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13262684.ab

Männen i maktens boningar gör precis som de vill, kungen,  i regeringen, toppar i näringslivet  m m listan kan göras hur lång som helst, men de är inte det som är problemet för mig. De har väl alltid varit känt att de myglar och beter sig omoraliskt. De gör det också för att de kan, men varför neka när ni blir tagna med handen i kakburken.

De signaler regeringen, kung m m sänder ut till oss är, gör hur fan ni vill, bara blånekar om någon får se eller höra er, hur fan sover de om nätterna. Med tanke på de så förstår jag varför de höjer sina löner, måste väl gå till terapi samt massa piller för att de inte ska bryta ihop. Jag mår skit om jag t ex inte skulle ha pengar till en räkning, men då ringer jag och säger det, inte fan gömmer jag huvudet i marken och låtsas att problemet försvinner av sig själv, de gör inte dessa saker heller.

Om Kungen har varit på porrklubb, ja vem bryr sig, har Littorin haft sexkontakter och de är klart att de har så är de väl mest synd om deras familjer och andra anhöriga, och om de själva, om är sådana jävla fegisar att de inte är karlar nog att stå för de det gör. Visst vet omgivningen, deras närmaste vänner och många av deras kollegor, annars går de ju omkring med skyggslappar och de är ju skrämmande med de positioner de har idag.

Visa att ni är som oss andra vanliga dödliga med brister och fel, är det riktigt illa så får ni ju avgå, de kallas konsekvenser. Ta Mona Sahlin henne hånar ni för en Toblerone, en chokladbit, va fan

När karlarna i toppen börjar tänka med bl a det de har mellan benen samt nekar till de uppenbara, är det bara att erkänna och ev gå, eller är det inne att inte vara ärlig idag!!!

RSS 2.0