Varför står man inte för det man gör......

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13166616.ab

Att vår stadsminister har hemliga samtal med SD är väl egentligen inget att höja på ögonbrynet för. Hur vet man att Moderat ljuger, jo varje gång de öppnar mun.

Till vår stadsministers försvar kan jag ju säga att egentligen gör han ju inget fel han gör precis lika som vår kung och hans kompisar samt som de flesta inom näringslivet, de som tillhör socialgrupp 1. De kommer undan med allt, från skitsaker som att inte betala TV-licens till att förskingra miljoner från pengar som ska gå till fattiga i tredje världen.

Är det så att ju högre upp i hierarkin man kommer, ju mer oärlig har man rätt att vara! Då stämmer ju inte teorier om att fattiga barn från socialgrupp 3, utlandsfödda samt barn till ensamstående kvinnor m m löper större risk att bli kriminella eller hamna i missbruk.

Nej klart det inte stämmer, skillnaden är att de i socialgrupp 1 kommer undan med allt, samt har råd med bra advokater samt skickar sina barn m missbruksproblem på "studier" utomlands.

Så de är väl klart att de Fredrik Reinfeldt sa om att aldrig sammarbeta med SD var en ren och skär lögn, klart att han vill samabeta med dem, men vågar inte erkänna det för att han är rädd om sitt rykte, i stort sett har ju allianen i mångt och mycket samma väreringar som SD. Skillnaden är att alliansen vågar inte säga det öppet för övrigt är väl SD demokratikt invalt i riksdagen, så varför ska han inte prata med dem!!! Men fråga är mer för mig varför man inte står för det man gör.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0