var det snacks...........

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13173488.ab

Lyssnade lite på debatten mellan Reinfeldt samt Jurholt, skillnaden mellan dessa tycker jag man hör direkt, Jurholt pratar om människor, de enda Reinfeldt nöter om är pengar, pengar och åter igen pengar. Han upprepar sjuksköterskans extra månadslön på ett år som en mantra. Vad han glömmer bort att nämna är att de inte är en månadslön som sjuksköterskan kan spara, utan med höjda matpriser, hyror, el m m äter den upp sig själv.
Så de är klart att den extra månadslönen behövs, men inte har hon/han fått det något bättre. De är ett tillskott för att hålla sig över ytan. Även att hon/han idag får dra ett tyngre lass p g a alla neddragningar i vården

Men alla andra som guppar upp och ned på ytan, samt de som håller på att drunkna, de skiter han i. De som inet tillför Sverige något ska väl inte få existera. Kan man inte jobba har man inget existensberättigade. Men behövs det inte jobb för att kunna söka jobb alla kan väl inte som Maud Olofsson talar sig varm för, bli egna företagare, alla får inte det heller.Alla kan inte städa och passa de rikast barn, snart tillbaka till lite av serierna Herrskap och tjänstefolk (TV 4), Reinfeldt anklagar JUrholdt för tt gå bakåt i tiden, men de är ju precis de Alliansen gör, motar "arbetarna" längre och längre ned i hierkin.

Att de har  kunnat vinna ett val två gånger i rad övergår mitt förstånd, den enda förklaringen kan vara att vi vanligt dödliga fick lite hybris när de gick bra för Sverige och trodde vi skulle få leka med de stora grabbarna samt Maud.

Maud Olofsson centerpartiet, jag ja måste skriva det, är det någon som kan tro att hon företräder centerpartiet, fick hon bestämma skulle alla springa omkring i flotta dräkter i höga klackar i Stockholm, eller inte för hon drar ju ned på möjligheter för folk att ta sig till de större städerna, kollektivtrafiken blir dyrare m m.

Att en centerpartist har glömt att Sverige består av mer än Stockholm, tycker jag är skrämmande, att de är  där de är svårt att ta sig till och från som bussar samt tåg behövs.

Nej att lyssna på en partidebatt är för en vanligt dödligt väldigt deprimerande, de som debatterar verkar inte veta ett dugg om verkligheten, om de människor som inte har mat för dagen om de som får låna sig fram för att överleva till nästa inkomsttillfälle. De människor som sliter ut sig för noll och ingenting i Fas-3, en del utför även jobb som skulle kunna leda till en fast anställning, de människor som aldrig kan komma tillbaka till arbete som inte vill eller kan annat än överleva dagen p g a sjukdom, men som inte får vara hemma, de barn som inte kan följa med på fina skolresor eller köpa samt få lika fina kläder samt presenter som sina vänner.


Ja inte vet jag om jag blev något klokare, de stora grabbarna samt Maud får väl fortsätta leka ett tag till. Ja eller som de själv sa ett flertal gånger mycket snack och lite verkstad, eller var det snacks!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Rolf

Jag tror vi kan ha lite mer hopp om framtiden nu när Juholt kom. Min uppfattning är att debatten som nu först förs om fas 3 och utförsäkringen inte fördes med kraft innan valet 2010. Det enda som då diskuterades högt var skattelättnader för pensionärer vad jag kommer ihåg. Sahlin var en mycket svag partiledare vi måste nu hoppas på Juhlin så vi får bort det människofientliga fas 3 och utförsäkringarna. Men förändringar tror jag inte på förrän efter valet 2014. Vi har förlorat 4 år på grund av en svag partiledare valet 2010.

2011-06-16 @ 08:09:54
URL: http://dagensfilosofiskatanke.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0