Vi Svenskar finner oss i allt

http://www.aftonbladet.se/bil/collin/article13224888.ab

Att vår regering inte säger något gott om SAAB eller överhuvudtaget inte bryr sig om att människor inte kan få ut sina löner, har de någon gång brytt sig. När de gäller att rädda aktieägare vid andra kriser då går regeringen gladeligen in och hjälper, men de är klart de är väl aktieägare själva och ser bara om sitt och sina polares väl.
I SAAB har de väl inga intressen, mer än de som ev röstade fram dem i valet, men varför ska de bry sig om dem nu.

Jag har ännu inte blivit klok på vad vår regering vill ska hända med Sverige, alla kan väl inte öppna egna företag och/eller städa hos de bättre bemedlade, idag har de ställt arbetarlinjen mot bidragslinjen och får ett tunnelseende som gör att de inte ser att det snart går åt helvete.
Om inte vi vanligt dödliga, konsumerar så kommer samhället sakta men säkert att rasa, och vi konsumerar mindre och mindre i Sverige, en ekonomi bygger på att pengar är i rörelse. Vad tar alla pengar vägen, vem går de till. Ja jag menar de pengar regeringen "spar" in på att minska eller helt ta bort bidrag.

Är det också inte skrämmande att SAAB arbetarna inte har en buffert, ja de var väl någon politiker för några år sen som sa att alla skulle ha en årslön på banken!!!!! Var har den tagit vägen då, ja räntor går upp, maten smyghöjs, elpriser mm går upp, de måste regeringen ha missat. Men de gör ju inget "för vi har gett arbetarna en månadslön till om året"slår sig Reinfeldt på bröstet och säger, men skulle den inte behövdes nu,och var är den, månadslönen menar jag.

Hur fan kan en människa som inte lever i verkligheten, utan bara går omkring ock sprätter i EU, och tjatar om att Sverige är ett så bra land, tror han att de andra  politikerna i bl a Tyskland, Frankrike m m bryr sig, de vill bara ha honom på sin sida vid ev omröstningar. Ja någon har ju röstat fram den här regeringen, och jag undrar även där, vilka då!!  Är vi Svenskar så jävla lätta att manipulera, eller så egoistiska så för en månadslön extra, säljer vi ut resten av folket och med de bla SAAB.

Sen än ännu viktigare fråga för mig vad gör oppositionen, sitter de bara stilla och ser på. Så jag kan förstå att folk har haft  svårt att rösta vid valen eller om de inte röstar alls. Men som vanligt så finner vi Svenskar oss i allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0