Varför inte kalla sig "Nya Moderaterna"

http://www.aftonbladet.se/ipadoriginal/article14249068.ab

Nu har det hänt det de flesta väntat på., Håkan Juholts avgång. Inte en dag för tidigt, han har gjort alldeles för mycket tabbar för att han ska få sympatier och förtroende utav väljarna. Han verkar inte kunna se sina egna fel, utan krampaktigt hållit sig kvar och när han lämnar så gör han de på ett köpcenter i Oskarshamn, där några få skriker ett frustrerat "neeej", och de är väl inte konstigt Oskarshamn är litet, han har sina rötter där och hans vänner och bekanta, samt som partiledare samt ev tänkbar stadsminister så hade han ju satt Oskarshamn lite mer på kartan. De är väl klart de är besvikna!

För mig blir det bara patetiskt, lika patetiskt som när han åker land och rike runt på en "snyft o förlåt" turné!!! Tyckte det var skitbra av Linn Ullman när de medverkade i tv-programmet Skavlan och hon kommenterade hans berättelse om turnén, "Kan inte förstå varför man åker omkring och ber om ursäkt om man i inte gjort några fel", jag håller med henne, han har ju gått ut och sagt att han har haft rätt till sina bostadsbidrag! Sen kan man ju undra varför han sökt dem, inget riksdagsmän är tvungna till, han som socialdemokrat och hög lön borde väl ha lite mer moral. Men de är historia.

Carin Jämtin håller senare en kort presskonferens och ser väldigt road ut, samt också påstår att detta kom som en total överaskning, bullshit...De är klart det inte gjort, vad håller socialdemokraterna på med, vet de de själva. Tror Olof Palme samt ett flertal andra gamla socialdemokrater, svär och skäms i himlen, eller var de nu är, över dessa floppar partiet gör hela tiden.

Jag tror att de kommer ta en lång tid innan de kommer partiet kommer att återhämta sig, och de ska mycket till innan de återfår ett nytt förtroende i väljarnas ögon, tror jag. Nu kommer ju vänsterns nya partiledare, Sjöstedt med stora kliv, en människa som verkar ha båda fötterna på jorden, går igenom rutan samt är påläst.

Socialdemokraterna kanske ska börja kalla sig de "Nya Moderaterna", för att ta väljarna från Moderaterna o Fredrik Reinfeldt och för att lyckas i nästa val

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0