Skräp

Ännu en Söndag, går ut med "Pitbullen", de finns inte en människa ute. Men de syns att de har funnits människor, utanför soprummet står en byrå m en låda!, skräp blåser omkring och några flaskor samt burkar kan man också se.Jag har alltid förundrats över hur man orkar släpa hem en massa burkar och flaskor, men när det är tomma orkar man inte bära dem till soporna, lite underligt tycker jag.

Vi bor på ett område som är så naturnära och vackert, därför blir jag så förbannad när jag ser detta, sen fattar jag inte varför många andra som bor här verkar skita i det. Kanske jag som håller på att bli en riktig elak och bitter tant, läste föresten att vara tant är inne, de ni;). Jag tänker så här om jag bodde i villaområde inte fan skulle jag slänga skräpet på tomten. Ja de finns nog de som gör det med, men till slut kommer nog de få en tillsägelse. I ett hyresområde blir det värre, för man kan inte bara anklaga en person, här måste man veta.

Fast här tänker folk "att varför ska jag bry mig" " jag betalar hyra och förväntar mig en viss service". De är argument jag hört några gånger, men då undrar jag om folk är så jävla dumma att de inte fattar, att ju mer de kräver av bostadsbolagen ju mer höjs hyran. De är en ganska enkel ekvation för mig. Nu ska jag inte bara gnälla på de boende, kan ju vara folk utifrån, sen så har vi ju hyresbolaget, som enl mig borde hålla mer koll hur de kan se ut här, chefen rör sig inte allt för ofta på området, tror jag, har  noll koll på sånt idag, eller skriv ut lite ordningsföreskrifter om hur det fungerar, lika väl som man får ett A5 på fyra sidor om hur man ska bete sig när man ska flyttar.

Idag ska jag tvätta, fast de är Söndag, förr var det helt omöjligt, Söndag var en vilodag. Sen tror jag att jag också ska försöka få in mina utemöbler i källaren, de känns ju inte precis som det är den 1 november på tisdag. "Ur led är tiden", sa alltid min pappa när han levde och de stämmer idag med

Nej nog med skit och skräp snack, blir bara ledsen, sen är jag också ledsen på fåglarna som inte upptäckt att de har goda frön i min fina röda fågelmatare:(



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0