Avskaffa Riksdagen!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article13754354.ab


De enda man kan säga snart är väl att Håkan Juholt ska ha beröm för att han i alla fall erkänner att han gjort fel.De flesta politiker med handen i kakburken brukar ju blåneka.

Nu kan ju de erkännandet kanske inte räknas så länge, för nu verkar det hagla oegentligheter över honom, sant eller inte, vad vet jag. Men med mina konspirationsteorier tycker jag det är konstigt att de alltid är S och V som granskas till leda. I detta fallet är de ju inte en kvinna, konstigt nog, men hur kommer det sig att man alltid letar lik i garderoben hos motståndarsidan.

Frågan blir också för mig,varför rensade inte Håkan Juholt bort sina lik, innan han valdes till partiledare. Är det så illa att han inte trodde eller visste att han hade några, de är nästan otäckare att en ev blivande stadsminister inte haft mer koll.

I Sverige räknas ärlighet och att stå för det man gör och tycker som heligt bland de flesta av oss "vanligt dödliga". Och de är för oss ännu viktigare att bl a de som ska leda landet samt myndigheter kan göra det idag. För vi fotfolk har en sådan jävla koll på oss, så då ska samma regler gälla för alla, rik som fattig.

Sen partiledardebatten igår, de var bara Åsa Romson, Miljöpartiet som kom med något vettigt, hon var saklig och ärlig,  Jimmy Åkesson,SD fick in lite extra också. Men Alliansen vart tog ni vägen, ni verkade helt tappade bakom en vagn, klarar ni inte av att möta andra partier utan ett visst stöd frän S och V. Eller blev ni tysta av att ni inte hade S och V att ha lite pajkastning med, de hade förmodligen varit lättare än att stå med Jimmy Åkesson;SD.

Tycker fortfarande de var hemskt dåligt av S och V att inte infinna sig, men jag kan samtidigt förstå lite av deras resonemang om att de buntas ihop med SD. Nu ska de ju inte heller underskatta oss väljare och de liksom SD är demokratiskt valda av oss och ska därför ta obehagliga beslut och möten, annars kan vi avskaffa riksdagen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0