Samma skrot och korn

http://www.expressen.se/nyheter/1.2608147/goran-persson-stamd-av-byggare


Nu var vi där igen, denna gång är de inte en aktiv politiker men då, de är vår förre detta stadsminister. Nu ska han hängas ut, sen är ju frågan om detta är något av allmän intresse, han är väl privatperson idag!! Att han som socialdemokrat, om han nu fortfarande är det, beter sig lika illa som alla andra med pengar och makt är ju inget nytt under himlen.

Man försökte hänga Juholt, S och drevet gick hårt, även jag reagerade, för var det riktigt så var de ju för jävligt. Nu är de visst luddiga regler, men jag tycker ändå de är för jävligt att man med dessa höga löner behöver bostadsbidrag. En vanlig arbetare med dubbelt boende har inte  samma rätt till dessa förmåner.

Men vad jag reagerar på är inte egentligen vad de gör, för de fungerar tydligen så i vårt samhälle idag,  utan jag reagerar på att de är människor med en viss partitillhörighet, som hängs ut och kläs av ända in på kroppen, vad tog Carl Bildt vägen, hans medverkan i Lundins är väl mycket värre, men de tystas ned, eller Centerpartisten som gjort exakt som Juholt var tog han vägen, de blir bara små notiser.

Sen såg jag Skavlan i fredags, och vi har mycket att lära av Jens Stoltenberg, Norges stadsminister, om nu någon missat det, vilken människa och så mycket kloka ord, bara en parentes

Sen man kan ju undra vem det är som styr pressen idag, visserligen var de Aftonbladet som gick hårdast åt Juholt, men jag tror att i toppen sitter samma skrot och korn


Kommentarer
Postat av: Lasse

Har du glomt "drevet" pa de nytillsatta Allians ministrarna samt Littorin?? De blev avklaedda in pa bara kroppen for avsevaert mindre aen Juholt. Littorin blebv anklagad for nagot som han formodligen aldrig gjort. Dessutom fanns och finns regler for bidrag for dubbel bossaettning for riksdags maen. Att sedan en sk Statsminister kandidat inte klarar av vanlig logik, foraendrar inte hans beteende. Dessutom kvarstar fragan betraeffande dubbel bilersaettning, reseersaettning mm. Men i och for sig har ju GP inget med det att gora och detta aktuella fall aer inget for allmaenheten. Fel eller raett skall avgoras i domstol.

2011-10-31 @ 12:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0