Anarki och lekstuga del 2

De blir aldrig något slut på galenskaperna, nu vägrar S och V medverka i Agendas partiledardebatt, vad är de för sandlåda fasoner....Om hela sanningen är att de vill att de bl a ska lottas om platser är de rena hönsgården.

Varför bemöter man inte sina motståndare med argument, varför bete sig som trotsiga barnungar. Enl S vill de inte förknippas med samma sida som SD. Snälla ge oss väljare lite mera intelligens, vi vet vad ni står för och inte står för, de visade Lars Ohly,V, mycket tydligt på valnatten, vägrad gå in i samma rum som SD!!!!!!

Hur ska man kunna ändra och förändra om man inte debatterar och försöker få motståndarsidan att kanske ändra lite åsikt, ett lite frö kan man alltid så. Men om man tiger så säger det mer om S och V. Varför vågar man inte ta debatt, de har mitt mandat att göra det, man kan inte sopa allt under mattan och låtsas att verkligheten inte existerar. SD finns i Riksdagen, och kommer nog att fortsätta göra det en längre tid, så länge denna lekstuga pågår.

Många ungdomar röstar på SD, inte nödvändigtvis på grund av deras "rätt" åsikter , utan mer för att de är så less på de större partiernas barnsligheter och skit samt mygel. SD är inte bättre de heller, men de är nya och får röster för att folk vill rösta på något. Själv ska jag nog, som jag känner idag, rösta blankt vid nästa val.

Sluta att vara trotsiga och barnsliga, ta en debatt som vuxna människor, unga behöver bra vuxna förebilder och om inte ens våra riksdagsledamöter , vågar och vill vara de. Vem ska då vara det!

Sen undrar jag vad bl a V,s alla människors rätt och lika värde har tagit vägen..........Man måste respektera allas åsikter men man behöver inte acceptera dem

Bli vuxna och ta debatten




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0