Stå för de Ni gör!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13053999.ab

Skulle titta på överlervarna igår, men fick se kvällsöppet med om en annan överlevare, vår kung! Vad kungen har gjort och vad kungen o vår drottning t ex gör eller inte gör i sitt sovrum tror jag de flesta människor skiter i. Men när man har vänner som lierar sig med den kriminella världen är det illa.

Jag har för mig att kungen i unga år hade sällskap med Leena Skog, en tjej som vek ut sig i flertal herrtidningar, som Fib aktuellt mm, och hon arbetade väl också på strippklubb, så hallå, vad är det som är så konstigt och vad är det kungen och hans vänner är så rädda för. Stå för de ni gjort.

Att de i den så kallade fina världen, finns escortflickor mm är de väl ingen som idag höjer på ögonbrynen över, men som sagt att ge sig i lag med allehanda kriminella individer, då är man farligt ute.

Då krävs de nog en bra förklaring och man kan ju också  om de undra om de här bara är toppen på ett isberg, när man är så orolig så man överhuvdtaget tar chansen att ha kontakten. Dessa kriminlla element är långt mer slipade än kungen och hans vänner, de kommer att använda vårt kungahus som brickor i ett spel, och har säkert gjort det en längre tid. Varför annars spela in möterna.

Ja de finns en hel del att förklara och var har vi vår regering med Reinfeldt i toppen som även han väl froterar sig med eliten, kanske inte är så oskyldig han heller, något att ställa mot Shalins berömda toblerone!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0