Kan bli ganska svart i rutan

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article13002034.ab

Nu slår man på stora trumman över Ola Linderholm, för hans misstänkta drog bruk, vad ska vi säga till våra barn mm. Ja vad säger ni när ni själva tar en eller två groggar för mycket en lördaskväll, ja ja nu var det ju inte full han var, men han kanske inte ens var påverkad av någonting enl honom själv. Ändå ska vi prata med våra barn. Barn till skillnad mot oss, har inte massa fördomar eller dömer ut människor, så som vi kloka vuxna människor gör. Tror inte ens de reflekterar över Ola´s ev fel och brister om inte vi talar om det för dem.

Såg  även på tv igår att nu ska de inte sända de sista programmen av Wild kids, varför inte då om man får fråga, har barnen som medverkat gjort något fel, eller har Ola varit påverkad av något när programmen spelats in.

Med den inställningen som tv 1 har, så kommer de inte kunna visas sperciellt mycket på tv, de finns långt fler programledare, skådespelare ,övriga artister mm som har missbruksproblem, kört rattfulla, mm, vi har bla Mikael Persbrant som öppet går ut med i tidningrna att han "älskar Kola", kicki Danielsson som kört rattonyktert, är bara några exempel listan kan göras lång. Ändå sänds deras filmer samt övriga medverkande i olika familjeprogram.

Sen kan vi ta alla unga såpa kändisar som får medverka i massa debatt program på tv 1 fast de både har varit dyng fulla och haft sex i tv, visserligen inte i den kanalen men ändå, nej lägg ned den där dubbelmoralen. Annars måste det nog bli ganska svart i rutan snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0