lita inte på de Svenska rättsystemet

http://www.aftonbladet.se/debatt/article14090019.ab


Läste Scott Ludlam, 41, Fremantle, Australien. debatt artikel om Julian Assange, han ifrågasätter om de går att lita på vårt rättsväsende och de med all rätt, de är klart att det är USA som driver på denna rättsprocess. Varför skulle annars Sverige lägga ned sådana resurser på anklagelserna om sexuella ofredande.

Jämför detta med våldtäkter eller sexuella ofredande mellan okända människor i Sverige, de är mål som i många fall läggs ned, men här pågår en ren häxjakt. De måste ligga mer bakom detta och Sverige har tidigare gått USA,s ärenden så varför inte nu.

Sverige är ett land som har fått hybris, som tror att vi är så humana och vi gör inga fel, men i verkligheten skiter vår regeringar i det mesta och jag skriver regeringar, den förra var inte mycket bättre. De enda de är intresserade av är att få leka med de" stora" grabbarna, och gör de på bekostnad av vad som helst. Samtidigt så hånler de "stora"pojkarna åt oss.

Oavsett om Assange har gjort ett brott eller ej, så står denna process inte i proportioner till den ev straffpåföljd vi har i Sverige för sexuellt ofredande.  Därför blir jag väldigt fundersam. Jag undrar vad USA lovat vår regering, om Assange blir utlämnad hit, ibland skulle jag vilja vara en liten fluga på en vägg, eller så ska jag vara jävligt glad över att jag inte vet någonting om hur verkligheten ser ut.

Kommentarer
Postat av: Ebbe Helsing

Det existerar ingen rättssäkerhet i Sverige. Varken nu eller tidigare. Tänk bara på hur Sverige var världsledande i rasbiologi och på detta område låg före självaste nazisttyskland. Lobotomeringar och steriliseringar på vilka grunder som helst. Man har en lång tradition här i Sverige av att skita i enskilda människor. Däremot så är man något av en "världsmästare" på att låtsas vara det humanaste landet i hela världen. Man har ju också avskaffat straffansvaret för tjänstemän och politiker vilket innebär att vad dom än ställer till med så kan dom inte bli åtalade och lagförda på samma sätt som vanliga människor. Bli inte förvånad om Assange blir utlämnad till dom stora grabbarna i det hämndlystna USA!

2011-12-17 @ 23:53:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0