Inget att orda om, enl regeringen finns de väl inga sjuka........

http://gd.se/nyheter/gavle/1.3772900-sjuka-ska-betala-mer

Ja de är klart att vi ska fortsätta slå på dem som redan ligger, och ingen reagerar speciellt mycket heller i Sverige, ta vilket annat land som helst och folk står upp för varandra,. Men inte vi, vi bara tackar och tar emot.

Man skyller på att de ska följa prisbasbeloppet, ja när de gäller att folk ska betala då ska vi följa prisbasbeloppet, men när det gäller att betala ut pengar då är de inte så jävla viktigt. Pensionen, barnbidrag, bidragsförskott mm har stått still hur länge som helst. De som för mig gör de  ännu roligare att människor röstat fram en regering som ger dem lite mer i plånboken, tror de,... för i själva verket har ni  verkligen fått några rena pengar över. De flesta priserna på mat, el , bensin mm har ju även de höjts, så de äter väl liksom upp sig själv, eller. Jo de är klart om ni tillhör eliten så har ni ju säkert fått pengar över, men de hade ni ju redan, så nu har ni fått ännu mera att lägga på hög.

Jag för min del tycker inte det är så konstigt att ekonomier i världen rasar, de handlar inte om att inte pengarna finns, utan mer om att de rika roffar åt sig mer och mer, men de konsumerar inte och då faller ju allt, vi som är "fattiga", allt är relativt, ska ju vara flera men om vår ekonomi försämras hela tiden, så kan ju inte vi konsumera och då stannar ekonomin upp.

Men de här är ju egentligen inget att orda om, för enl vår regering så finns de ju inga sjuka i Sverige idag, så vi kan väl slopa högkostnadsskyddet helt och hållet och lägga de pengarna på något lyxigt spa hotell eller något, men jag tror även de rika kommer att inse en dag att pengar inte går att äta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0