Aftonbladet använder Norge massakern till att sälja lösnummer!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13464327.ab

Tror inte de är sant, sitter och läser aftonbladet på nätet, och får se att man nu vallar Norge mördaren på ön, de här är något jag förstår att det måste ske, samtidigt finns vanliga människor där för att hedra offren efter massakern, de måste väl gå att se till att en rekonstruktion görs utan privatpersoner.

Sen under den artikeln så står det med stora bokstäver Köp Aftonbladet idag allt om vallningen samt unika bilder, va fan håller aftonbladet på med, är ingenting heligt, hur länge ska de/ni "gotta" Er i denna tragedi. Kan inte vara något nyhetsvärde att visa, utan mer än anledning till att sälja.

Såg sent i går kväll på Discorevy en dokumentär om "Massakern i Norge" var ett program som var gjort, med mycket hänsyn samt fakta, där även amerikanska psykologer mm fick uttala sig, en man sa precis de som jag tror är så farligt och som mördaren vill, gör honom inte till kändis eller ännu värre en martyr, då "vinner" han, all uppmärksamhet göder hans sjuka ego, och de borde Aftonbladet tänka på.

De kommer bli en rättegång  och de kommer att bli en korrekt rapportering senare, men under tiden visa för fan lite respekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0